Snap

Hard Disk Recorder Vol NOOOO

​Oh jeej, mijn hard disk recorder is bijna vol. Dat is lastig als je verschillende series kijkt, niets wilt missen en niet altijd alles kunt

Oh jeej, mijn hard disk recorder is bijna vol. Dat is lastig als je verschillende series kijkt, niets wilt missen en niet altijd alles kunt kijken en daarom opneemt. Ik moet dan ook even een bij-kijk-avondje inplannen.

Misschien dat ik maar eens het een en ander moet skippen, want alles bijhouden dat lukt niet (dat blijkt wel). En eventueel tussen de middag even lekker op de bank ploffen, al ben ik als mijn ventje slaapt meestal druk bezig met het huishouden. Dat gaat namelijk zoveel sneller zonder hem, dan met hem.

Maar goed ik ga het gewoon inplannen en dat kan eventueel ook tijdens het opvouwen van de was, nu alleen even kijken wanneer. En dan eventjes een avondje voor mezelf, misschien wel zonder de was op te gaan vouwen hihi

6 jaar geleden

Nja, die hebben mijn series niet ... :-(

6 jaar geleden

hahah ja net als vroeger doorhalen, maar dan voel ik me daarna 10 jaar ouder hahaha

6 jaar geleden

Netflixen dan maar? ;)

6 jaar geleden

oeps... Ik kijk wel 1 of 2 programmas terug via uitzending gemist, maar verder volg ik eigenlijk niet zoveel. Gewoon even een keer net als vroegah een nachtje doorhalen, dan ben je weer bij ;)