Snap
  • Mama
  • boots
  • #kinderschoenen
  • #redrag
  • #redragshoes

Happy new shoes!

Snap

Lauren en ik mochten een paar nieuwe schoenen uitkiezen van RedRag voor de winter. Uiteraard van harte welkom voor de groeiende voeten van Lauren. En welke vrouw vindt het nou niet leuk om een paar schoenen uit te kiezen?!

De keuze van Lauren was al snel gemaakt, een paar donkerblauwe (want lievelingskleur!) boots met een glittertje erop. Ik was vooral benieuwd hoe ze zouden vallen, want ze heeft best smalle voeten en lange, dunne benen. Ik vind bij haar mooi aangesloten schoenen het mooiste staan.

Lauren koos: Girls Mid Boot Laces - donkerblauw

Het uitpakken was al een feestje en de eerste reactie was dan ook super enthousiast. Ze zijn precies zoals ik hoopte, stevige boots met een subtiel glittertje erin. Erg fijn dat er naast de veters ook een rits in zit, wel zo makkelijk met zelf snel aan- en uittrekken. Ze sluiten perfect aan om haar voeten en enkels. En de kleur vind ik erg mooi, het is ècht donkerblauw en ze zijn helemaal van leer. Ze kunnen goed gecombineerd worden met zowel een stoere als girly outfit. Niet geheel onbelangrijk, ze vallen gewoon op maat. Fijn om gewoon via de maattabel goed te kunnen checken welke maat ze nodig heeft.

Ik koos ook voor een paar stoere boots: Women Mid Boot Buckles. Wellicht verassend voor de mensen die me kennen want ik loop eigenlijk altijd op sneakers. Maar hé, soms een beetje uit je comfort zone stappen is niet erg. Ik ben altijd bang dat ik met mijn korte lengte (lees: kabouter) en smalle enkels eruit zie als BigFoot met een paar boots dus een beetje spannend was het wel.

Maar het viel reuze mee. Ja, ik moet wennen aan de pasvorm. Ze zitten namelijk super stevig en het voelt wel wat zwaarder dan een paar sneakertjes. Maar ik vind ze echt heel tof, stoer vooral. Dit komt denk ik omdat ze helemaal zwart zijn, inclusief de drie bandjes met gespen. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant is helemaal van leer en het voetbed is uitneembaar. Ik draag ook graag rokken en jurkjes, maar ook hier staan ze erg leuk onder zonder dat het lomp staat waar ik bang voor was.

Kortom, deze meiden komen de winter wel door met deze toffe boots!

Snap
Snap
4 jaar geleden

? Super mooi