Snap
  • Mama
  • mama
  • therapie
  • Cardiologie

Happy mama

Of toch niet

Het is al een tijdje stil op mijn blog en ik denk dat dat de komende tijd ook wel een beetje zo zal blijven. Ik had gehoopt dat na 1,5 jaar ik weer aan het werk was of in ieder geval het wat beter met me ging. Het geval is dat het niet beter gaat en ik nog steeds in de medische molen blijf zitten van verschillende soorten therapie en een herhaling van het verleden mijn hart problemen dus ook die cardiologische molen doen we opnieuw. 

Ik vind het moeilijk om positieve verhalen te bloggen omdat ik niet weet waar ik over moet praten want elke dag is het zelfde in mijn leven. Zeker nu de wereld steeds kleiner wordt met deze lockdown. 

Het positieve wat ik wel kan melden is dat ik wel 100% kan genieten van nora en ik later met een dikke glimlach kan terug kijken dat ik bij elke mijlpaal ben geweest geen lachje of stapje gemist van haar HEERLIJK

2 jaar geleden

Veel sterkte voor jou gewenst en beterschap. Hopelijk komt er ooit weer een dag dat je weer kan werken. Nu focussen op je eigen gezondheid en vooral veel genieten van Nora.