Snap
  • Mama
  • hansaplast
  • pleisters
  • Brokkenpiloot
  • hansaplastxmamaplaats
  • xmascooking

HANSAPLAST

Laat ik nou net 2 brokkenpiloten hebben

De kerstdrukte komt alweer dichterbij, het mooiste en gezelligste moment van het jaar🎄.

Naast alle gezelligheid en kerst zitten wij ook midden in een verhuizing. Alle drukte komt dus tegelijk. Deze pleisters van Hansaplast komen dus precies op het juiste moment. Want klussen en een verhuizing, koken en cadeautjes inpakken gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. De kids helpen lekker mee met alles. Vooral omtrent de verhuizing, lekker behang scheuren en ze zijn vooral goed in troep maken. Doordat alles zo vol staat gebeuren er nog veeeeeel meer ongelukjes dan normaal! 

Laat ik nou net 2 brokkenpiloten hebben. Vooral de jongste. Dat is er echt eentje! Hij heeft volgens mij ook erg zware voeten🤣 Er gaat geen dag voorbij dat hij niet valt of onderuit gaat. Het eerste wat hij dan roept… mama auw! Pleister?! Ik heb natuurlijk ook de eerste sneeën al te pakken. De fingerstrips zijn dan ook super voor je vingers. Een normale pleister ben ik binnen no time kwijt maar deze zijn echt ideaal. Ze blijven ook goed zitten in de keuken tijdens het koken bijv.

Wat ik fijn vind aan deze pleisters?! De pleisters zijn lang en rekbaar daardoor zijn ze gemakkelijk om je vinger te wikkelen. Deze pleisters hebben door het langere gedeelte veel meer houvast. Wist je dat de pleisters van Hansaplast alle wondjes tot wel 99% beschermen tegen bacteriën? Je wilt natuurlijk geen infectie oplopen!

Ik heb dan ook altijd genoeg pleisters voor de jongens in huis, maar mezelf vergeet ik dan. Zodra er iets gebeurde, hup een kinderpleister erop.

Staat natuurlijk super gezellig, maar nu ik deze fingerstrips heb geprobeerd weet ik wel, welke er altijd op voorraad moet zijn in huis.

Snap
Snap
Snap
1 jaar geleden

❤️ Lief mooi mens! Beste advies ooit van jou gehad!