Snap
  • Mama
  • #bloggen
  • mommy
  • newhere

Hallo, Wie ben ik, Wie zijn wij

En daar ben ik dan…

Al een tijdje denk ik zal ik zo af en toe is een blog gaan schrijven? Ja is het een blog? Het is in ieder geval een manier waarop ik van mij af kan schrijven en bepaalde gevoelens “kwijt” ben en ik dat dan deel met jullie en als dat dan een blog heet.. nou bij deze dan, Welkom op mijn blog.

Een hoop mensen zullen mij al kennen en wie weet krijg ik door deze blog ook weer nieuwe volgers erbij, ik zal mij eerst eens even voorstellen voor de mensen die mij nog niet kennen en wat vertellen over ons gezin.

Ik ben Anne 32 jaar en woon in wijk bij duurstede ik ben al 10 jaar samen met Bart en we zijn al bijna 7,5 jaar geregistreerde partners en ik hoop dat hij ooit nog eens op zijn knieen gaat ik ben dan vooral benieuwd hoe zal hij mij ten huwelijk vragen??? Hij is namelijk niet echt een romantische man haha! We hebben 3 kids en sinds afgelopen zondag een pup erbij.

Ina karel en kees zijn onze kinderen en ollie is de teckel pup van 12 weken! Ina is 7 jaar oud die is op 11 juli 2013 geboren op de geboorte dag van haar opa ( vader van bart ) en vernoemd naar haar oma ( moeder van bart) Bart zijn moeder is helaas overleden vandaar de vernoeming. Karel is 5 jaar oud en is geboren op 26 september 2015, niet geheel zonder slag of stoot aangezien karel al vanaf 30 weken eruit wilde wist die het gelukkig nog wat langer binnen te blijven zitten ( dat hele verhaal is opzich al een hele blog vandaar dat ik het kort hou nu haha) en dan hebben we Kees die is 1 die is geboren op 4 juli 2019. Ook deze zwangerschap was niet heel erg makkelijk maar daar later meer uitleg over als men dat ook leuk vind om te lezen, en ik natuurlijk ook over zou willen schrijven. Na de geboorte van kees is het helaas met mij niet goed gegaan, ik kreeg een ( zware ) postnatale depressie die ook zeer zeker over gegaan is in een “gewone” depressie en waar ik ATM nog steeds mee worstel. Ik heb goede dagen er tussen zitten maar ik heb ook dagen er tussen zitten dat ik het liefst me bed niet uit wil, hier wil ik nog wel meer over kwijt maar een andere keer in een blog waar ik meer vertel over die donkere periode uit mijn leven. Gelukkig gaat het nu steeds beter maar ik ga niet zeggen dat ik er al ben. Karel is namelijk ons zorgenkindje al vanaf de zwangerschap en heb best wat trauma’ s opgelopen als ik dat zelf mag zeggen we hebben heel wat met hem mee gemaakt en nog steeds zijn de zorgen er. Dit is waarschijnlijk ook de trigger geweest voor de depressies binnenkort start ik weer opnieuw met EMDR vanwege nieuwe trauma’s die ik opgelopen heb bij kees die weer veroorzaakt zijn door trigger uit het verleden, lekker vaag allemaal he? Ik wil met liefde alles stukje voor stukje veder uit leggen aan jullie over wie ik ben wat wat precies veroorzaakt heeft, hoe ik dingen aangepakt heb of juist niet en ga zo maar door. Maar in deze blog wilde ik graag in de notendop vertellen wie ik ben en hoe mijn/ons leven er een beetje uitziet, maar kan me ook zo voorstellen dat het juist allemaal heel erg verwarrend is en je alleen maar meer vragen krijgt. Er is 1 ding dat ik heel erg belangrijk vind en dat is openheid en eerlijkheid oke dat zijn 2 dingen haha, we hebben heel wat mee gemaakt al in ons leven met Karel en ik ben daarin er wel achter gekomen dat niks zo vervelend is als mensen die ACHTER je rug om praten waardoor er hele wilde verhalen de ronde gaan. En daarmee kom je dus gelijk ook bij openheid uit, ik ben dus echt een open boek wat betreft ons leven en de zorgen die we daarin hebben. Mijn man is daar soms wat anders in als dat ik dat ben en dat is ook goed, maar ik heb geen geheimen en vertel mensen met liefde wat er aan de hand is en hoe de vork in de steel zit. Dus mocht je vragen hebben stel ze alsjeblieft, ik vind niks vervelender als er eigen verhalen gemaakt worden en dingen dus niet kloppen.

We hebben dus een druk en intensief leven, ook in het verleden zijn er een hoop dingen gebeurd waar ik genoeg over kan schrijven. Maar ik ben dus juist ook heel erg benieuwd naar waar jullie zo benieuwd naar zijn?? Aangezien ik een poll gehouden had op mijn instagram over wel of niet bloggen en er massaal op ja gestemd werd ben ik dus heel erg benieuwd naar wat willen jullie lezen???

Ik kan en ga jullie niet beloven dat ik elke week op een vaste tijd en vaste dag een blog online ga zetten, ik moet eerst eens gaan kijken of het ook iets is wat bij mij past. En wie weet gaat het wel om een vaste dag en vaste tijd online gezet worden, aangezien ik druk bezig ben met mijn psychologen etc. om meer structuur in mijn leven te brengen haha. Maar ik wil geen beloftes doen die ik mogelijk niet waar maak of kan maken, dit is gewoon een start en we gaan wel zien waar het schip strand zullen we maar zeggen!

Ik wil jullie vast bedanken voor het lezen van deze blog, en mocht je tips vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat heel erg graag. Tips of opmerkingen over grammatica en iemand na laten lezen etc. die tips hoef ik niet, ik weet dat ik niet de beste Nederlandse schrijfster ben hahaha maar ik ga daar over na denken over hoe ik dat kan oplossen voor alle mensen die het vervelend vinden als er typfouten in staan!

Liefs en Anne

Anne

3 jaar geleden

🥰

3 jaar geleden

Love you ❤️

3 jaar geleden

Trots op je ❤️