Snap
  • Mama
  • Nieuws

Hallo! Ik ga hier bloggen!

Graag stel ik mij even voor! Ik ben mama van 2 kleine kindjes en schrijven is mijn passie.

Hallo!

Lang heb ik nagedacht om eens te gaan schrijven. Schrijven is nu eenmaal mijn passie, maar de stap om dit openbaar te doen heb ik nooit durven maken. Tot nu. Ik ontdekte dit mooie platform 'Mamaplaats' en zie hier ... mijn eerste blog.

Waarover ik zal bloggen, is helder: "meest-besproken-nieuwsfacts-bij-het-koffieapparaat-onderwerpen".

Niet schrikken! Je leest het goed: Nieuwsfacts dus.

Want, wij zijn niet alleen maar moeder. Wij denken over dingen na en hebben een mening! Ook als het gaat over lastige (lees saaie :) ) onderwerpen als de politiek en allerlei heftige ontwikkelingen in de wereld. Maar ook als het gaat over luchtigere nieuwsfacts zoals uit de entertainmenthoek of uit de sportwereld.

Met mijn blogjes hoop ik net wat meer ruimte te maken voor jouw mening en de mogelijkheid om samen een open discussie te voeren.

Ik ben heel benieuwd of jullie mijn blogjes gaan lezen en vooral of jullie in zullen gaan op mijn uitnodigingen om jullie meningen te delen.

Ik vind het in ieder geval bere-spannend. Ik ga nu broeien op mijn eerste ECHTE trending blog.

Als je deze niet wilt missen, ga mijn dan volgen, dan krijg je automatisch een melding wanneer hij live staat.

Wordt vervolgd!

Liefs van 'Trending’