Snap
  • Mama
  • peuter
  • terug
  • Update
  • weerbloggen
  • Bijnanaarschool

Hallo, ik ben terug!

Geen excuses meer, lekker weer bloggen.

Het is alweer een maand of 8 geleden zie ik nu, dat ik mijn laatste blog heb geschreven. Dit terwijl ik mij nog zo had voorgenomen dit schooljaar meer te gaan schrijven. Niet gelukt. Druk met andere dingen en een hele slome vervelende piepende laptop. Vorige week hebben wij een nieuwe laptop gekocht, je zet hem aan, na 1 seconde, kun je door en hup bloggen. No excuses en gaan. Dus daar ben ik weer. Hopelijk nu echt weer het schrijven oppakken en ik vind het leuk om ons gekke leventje met jullie te delen. 

Even een update. Momenteel ben ik aan het aftellen totdat onze jongste; Boris gaat starten op school. Hij doet gezellig met mij mee en vraagt ons bijna iedere dag of hij al 4 is en ook naar Simom's (zoals hij zijn broer noemt) school mag. Na deze week nog 6 weken. Dan is het zomervakantie. Ergens in die 6 weken gaat hij nog wennen en met de start van het nieuwe schooljaar hoort hij erbij en zit hij op school. Yeah, mijn vrijheid lonkt en we komen hopelijk met meneertje in een wat relaxtere fase. Want deze is pittig. Driftbuien, veel huilen, dingen willen die hij niet mag en zijn broer wel, eten weigeren, vriendjes die naar school gaan missen en veel aandacht aan mij vragen en bij een ander de schat-inclusief-puppy ogen uithangen. Ik kan niet wachten, en nee ik vind dat laatste jaar niet snel gaan! 

Ook hebben wij thuis een nieuwe aanwinst. Onze kitten Chouffe woont sinds december bij ons. En wat is ie leuk! Maar wat hebben we een zorg aan hem. Hij vind het leuk om met ons mee te lopen naar plekken waar hij niet gewenst is en hij loopt ook graag achter andere mensen aan, gewoon gezellig mee naar hun huis. Hij is inmiddels 7 maanden en is al een keer anderhalve dag vermist geweest en 4 keer ergens beland waar hij niet thuis hoorde. Mensen bellen mij dan, omdat mijn telefoonnummer in zijn halsbandje staat. Ons 3e kindje komt er niet, hebben we definitief besloten, maar Chouffe houdt ons zeker van de straat! Of nee, eigenlijk zijn we juist in de straat.

Dat was hem wel zo'n beetje die korte update. Doei!