Snap
  • Mama
  • zwangerschap
  • kindjes
  • chronisch
  • Hallo
  • beperkt

Hallo dit ben ik.

Hallo allemaal, 

Ben al 2 keer begonnen met schrijven om mij voor te stellen in de periode van de geboorte van mijn dochter ( nu al 4 jaar) en de zwangerschap van mijn zoontje ( 8 maanden). Maar nu ga ik het proberen. Mijn naam is Daphne bijna 31 jaar getrouwd met Wouter, moeder van 2 kindjes en we hebben een hond genaamd Waylon. Heb een chronische aandoening waardoor ik groen licht moest krijgen om zwanger te worden bij beide kindjes. Er waren veel spook verhalen verteld hoe zwaar het kon zijn voor mijn gezondheid om zwanger te worden. Maar misschien herkenbaar voor vele wou ik al als kind graag moeder worden. De zwangerschap van mijn dochter was zo goed verlopen, op het einde wat kwaaltjes van mijn bekken. Maar mag niet klagen. Hoe prachtig is het om je kleine wonder te mogen zien opgroeien als nu een (eigen)wijs meisje. De zwangerschap van mijn zoontje was wat zwaarder, ik denk omdat je de rust niet zo kan pakken als er al eentje rondloopt. Met mijn gezondheid is alles stabiel en kan gelukkig voor mijn gevoel genoeg bieden aan mijn kindjes. Ik zal wel eerder een spelletje spelen aan tafel of samen een filmpje kijken, maar het gaat er voor mijn gevoel om dat ik met hun bezig kan zijn. 

Zijn er nog meer mama's die ondanks hun chronische beperking, spookverhalen toch super blij zijn met de keuzen om mama te worden? Iedereen doet het op hun eigen manier en dat is goed.

tot de volgende post.

Groetjes Daphne