Snap
  • Mama
  • #kerst
  • goedevoornemens
  • 2021

Hallo 2021

Goede voornemens en doelen.

En zo zitten we alweer op 3 januari 2021 !

We hebben onwijs genoten van de feestdagen, 

Heerlijk gegeten, gedronken, gelachen, gedanst en vooral genoten van elkaar. 

Oud & nieuw ook gezellig thuis “gevierd”, gourmetten met “de buren” ( mijn beste vriendin woont een straat verderop, met haar gezin ) 

Daarna spelletjes, drankjes en toch nog wat vuurwerk gezien.. 

“ de feestdagen “ zijn voor ons nog niet helemaal voorbij want als kers op de taart ben ik dinsdag ( 5 januari ) nog even jarig en Nová word 23 januari alweer 2 jaar ( !! ) .. 

Ik doe normaal nooit maar dan ook nooit aan goede voornemens, geen idee waarom eigenlijk, maar dit jaar heb ik toch echt wel wat doelen te behalen. 

Ik wil écht 10-15 kg kwijt, het maakt me oprecht zo verdrietig en onzeker dat ik wéér veel aangekomen ben ( ooit ben ik al eens heel veel kilo’s kwijt geraakt en was ik echt een “fitgirl” maar daar is na mijn zwangerschap en gevreet niks meer van over.. 

Ook wil ik graag dit jaar stoppen met roken, omdat ik dit voorbeeld niet aan Nová wil geven en het natuurlijk hartstikke ongezond, duur is, stinkt én ik niet als 50 jaar van nelle wil klinken straks.. 

Én meer naar mijzelf luisteren, mezelf meer gunnen, qua rust, nee zeggen en noem maar op.. 

Hebben jullie doelen voor dit jaar ?

Liefs, Michelle 💗 

Snap
Snap
3 jaar geleden

Jaaaa zo’n zin in jou nieuwe huis 😍🥰 Aftellen!! Bijna

3 jaar geleden

Mijn doel is sportief met jou er tegenaan. En van mijn nieuwe huis een thuis maken. En ik steun je bij alles wat je doet❤️