Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • moeder
  • Verjaardag
  • ilse

Halfjaardag vieren, gezellig en emotioneel!

Het is zeker dat mijn moeder de eerste verjaardag van Ilse niet mee gaat maken, dus vieren we halfjaardag! Lees de hele blog van Biver75.

8 maart 2012 om 8:38 uur is mijn dochter Ilse geboren. Vanochtend om 8:37 uur zijn we begonnen met aftellen! Ilse is alweer een half jaar!

Normaal gesproken zouden we hier waarschijnlijk niet zoveel aandacht aan besteed hebben, maar vandaag wel...

Gisteren ben ik al met mijn ouders naar de Hema geweest waar ik mijn moeder een leuk setje heb laten uitzoeken. Gek genoeg mocht ik deze niet betalen van mijn ouders. ;-) Mijn moeder wist niet dat we er vandaag een "feestje" van zouden maken. Uiteraard hebben we het setje Ilse vandaag aangetrokken.


Halfjaardag vieren!

Vandaag zijn we met z'n drietjes naar mijn moeder geweest die ziek is (zie mijn vorige blog). Het is zeker dat zij de eerste verjaardag van Ilse niet mee gaat maken, dus moesten we er iets speciaals van maken. Zodra de visite weg was en bijna de volledige directe familie er was, hebben we wat ballonnen uit de auto gehaald en hebben deze opgehangen. Mijn vriend had wat cupcakes gehaald en heeft deze door 2-en gesneden (he, Ilse werd tenslotte een half jaar en geen heel jaar!). Ook had hij bij allemaal een kaarsje erin gedaan en heeft hij deze allemaal aangestoken. We hebben de cupcakes met z'n allen opgegeten, zelfs mijn moeder wilde het stuk opeten en het smaakte haar nog goed ook!

Daarna hadden mijn vriend en ik afgesproken dat mijn moeder ook het eerst hapje aan Ilse mocht geven. Wat een gestoei was dat zeg! Ilse vond het maar niks! Wat hebben we gelachen zeg!

Het was een erg geslaagde dag, maar ook wel emotioneel. Uiteraard hebben we alles gefilmd en gefotografeerd!

Ik ben blij dat mijn moeder dit nog heeft kunnen meemaken...  

11 jaar geleden

Wat mooi dat jullie haar dit hebben kunnen geven. En dat jullie deze dag samen mochten zijn. Sterkte met alles.

11 jaar geleden

Slik brok in me keel heavy!!! Ik wens jullie nog een hele leuke tijd de tijddie jullie nog mogen hebben met jullie moeder/oma erbij, ik wil graag reageren maar weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Sterkte allemaal xxx

11 jaar geleden

Wij hebben onze dochter haar, half jaardag ook gevierd, mensen om ons heen vonden het maar raar. En om ze er maar aan te laten wennen hebben we deze zomer maar een 1000 dagen feestje gegeven voor onze dochter, compleet met luchtkussen en bellenblaasmachine! Best leuk om "out of the box te gaan".

11 jaar geleden

Wat mooi dat jullie dit zo hebben gedaan, fijn voor Ilse om later deze herinnering aan oma te hebben. Veel sterkte en haal eruit wat erin zit. Zo maak je van de dagen voor oma nog bijzondere momenten en later denk je er met weemoed aan terug. Knap van jullie. Warme groet Djooke