Snap
  • Mama
  • Zwanger
  • mamaplaats
  • ouderschap
  • mamablogger
  • essentieleolie
  • natuurlijkeondersteuning

Had ik dit maar eerder geweten

''Eindelijk eens een nacht doorslapen''

Mooie vrouw, Lieve moeder,'Kregen we bij de geboorte maar een boekje waarin alles stond voorgeschreven'.

Ik hoor dit zoveel moeders zeggen! Maar hoe mooi is het om je kindje te mogen ontdekken, alles aan te leren en samen te groeien. Jij bent moeder en jij hebt alle liefde in je om je kindje te helpen. Geloof in jezelf! 'Maar wat als dat niet lukt en je alles al geprobeerd hebt?'. Ook ik heb als moeder in deze vreselijke slaapprobleem fase gezeten. Nadat ik tijdens mijn zwangerschap zo ziek was door hyperemises gravadarum ben ik opzoek gegaan naar een natuurlijk hulpmiddel. Ik kwam in aanraking met 100% natuurzuivere oliën die mij niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal en emotioneel goed hielpen. Na de vroeggeboorte van mijn dochter en 4 weken neonatologie heb ik zoveel steun gehad aan deze kleine wonderflesjes! Ik had natuurlijk een hele boel op emotioneel en mentaal vlak te verwerken! Ik dacht 'give it a shot'. Wat kan er mis gaan? Geen synthetische 'troep', geen suikers alleen maar wat de natuur ons geeft! En ik kan je zeggen! Het doet mij zo goed. Ook heb ik mijn dochter vanaf 6 weken oud kunnen helpen met deze oliën, en wat ben ik hier dankbaar voor. Ik ontdekte dat ik steeds meer kon met deze natuurzuivere oliën. En dan heb ik het niet over de goedkope olietjes vanuit de winkel die met 5% gevuld zijn met pure olie en 95% gevuld zijn met ''tja, geen idee eigenlijk''. Het begon met het maken van een rollertje voor de buikkrampjes, toen voor prikkels, doorkomende tandjes, reflux etc. totdat de dag kwam dat onze dochter niet meer kon slapen en het uithuilde. Waar het vandaan kwam.. een dikke vraagteken ? Ook hier heb ik mijn dochter kunnen helpen met natuurzuivere oliën en de diffuser niet te vergeten! 

Omdat deze natuurzuivere oliën ons hele gezin zo goed heeft geholpen en nog steeds helpt, heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt! Iedere mama moest en zou weten wat deze oliën voor mij en mijn gezin betekenen!! Door mijn ervaring en kennis als moeder heb ik na de geboorte van mijn dochter in mei 2019 mijn baby, zwangerschaps- en kraam-massage praktijk in combinatie met essentiële oliën geopend! Ondertussen heb ik zoveel mooie succesverhalen van moeders mogen ontvangen en ik word daar zo blij van! Dit is waar ik het voor doe! Een moeder helpen, met natuurzuivere en niet schadelijke producten waarvan ik weet dat het echt helpt! Zelf moeders die aangeven dat haar kindje al een week niet verkouden is, nu 12 uur doorslaapt, betere weerstand heeft, negatieve prikkels kan verwerken etc. Dankbaar dat ik de stap heb gezet om mijn passie te delen met moeders en zo hun kindjes en zichzelf op een natuurlijke manier te kunnen helpen!

Zou je het fijn vinden om jouw verhaal met mij te delen en ben je opzoek naar natuurlijke ondersteuning?Stuur mij gerust een berichtje via info@beautiful-life.nl en dan gaan we samen kijken wat het beste bij jou en je kindje past!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Beautiful Life?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.