Snap
  • Mama
  • Babyspullen

HAAAAAAAAAAAHHHHH..... ZOU HET ZO ZIJN?

Vandaag opende ik mijn mail. Ik kijk mamaplaats. Mijn hart maakte een sprongetje, zou het echt zo zijn. Zou ik een keer eens geluk hebben?

Na een paar dagen niet op mijn mail te hebben gekeken keek ik vandaag weer. Ik zie mamaplaats. Ik open de mail en zie dat ik Bij de voorselectie zit voor de babboe, mijn hart maakt een sprongetje. Waaaaaaau ik maak een klein vreugde dansje. Ik ga weer zitten om te kijken wat ik moet gaan doen. 6 vragen beantwoorden.

De laatste vraag is; wat is jou ultieme babboe moment?

Ik hoefde daar echt niet lang over na te denken omdat ik daar al sinds ik me heb ingeschreven over droom. Ik zal het ook met jullie delen!

Doe je ogen dicht (niet letterlijk doen want dan kun je niet meer lezen) en snel je voor dat het een heerlijke dag is, zonnetje schijnt en het is zo'n 23 graden. Ik sta de lekkere spulletjes in de picknickmand te leggen. De bak is ingepakt, picknickmand, speelgoed en fleecedeken liggen erin. De kids worden er ook in gezet, ik spring erop en fiets door het mooie Limburgse heuvelland, via Huls, Simpelveld naar Eys, met het zonnetje op onze gezichten. Daar heerlijk in de weilanden de plaid uit leggen en het lekkers klaarzetten. Heerlijk met het gezin ravotten genieten van de natuur. Leren dat we trots mogen zijn op alles om ons heen. Als we daar klaar zijn fietsen we door naar Wittem via daar de ijscoman heerlijk een ijsje op de fiets. Waarna we naar huis fietsen,dit alles met minder moeite  dankzij de trapondersteuning. Ik stop nog even om de kinderen de fleecedeken op te leggen. Ze kijken me tevreden en voldaan aan. Ik fiets verder en merk dat ze inslaap vallen, heerlijk. Thuis aangekomen lekker genieten van de foto's en de ervaring van deze prachtige dag. 

Wat zou het mooi zijn als dit ooit werkelijkheid wordt. Deze week weten we het! Ik ga wel heel hard duimen. Hoop tot snel.