Snap

Grr een baaldag.....

Heb jij ook wel eens zo'n dag? Dat je liever had gewild dat je in je bed was blijven liggen? Zo'n dag heb ik vandaag!

Pff ik ben klaar met vandaag, Alles zit tegen. Niks loopt zoals ik het wel. Wat een verschrikkelijke stomme dag. Zo dat is eruit.

Het begon al vanmorgen. Wilde ik mijn tandenpoetsen is dat ding leeg... oke dan maar zonder het trillen. Vandaag moest ik fietsend naar mijn werk. Doe ik mijn lichten aan... jawel.... kapot. Oke dan maar zonder licht en meneer agent lief aan kijken wanneer hij me ziet. Op mijn werk aangekomen is mijn klas een zooitje. Grrr.... waar heb ik dit aan verdiend. Dus opgeruimd, kring klaargezet en gaan.

De kinderen zijn druk en wanneer ik in mijn kasten en om mij heen kijk vind ik het ene kapotte ding na het andere. Ik voel irritatie opkomen... Adem in adem uit.. het zijn kinderen ;-) Dus alles opgeruimd, weggegooid wat kapot was en de klas met een lieve glimlach (lees: gespeelde) les gegeven. 

Dan zeurt collega A over iets uit mijn mail waar iedereen bij zit... Dus een discussie. Uhh bedankt, had je dat niet gewoon zo tegen mij kunnen zeggen? Niet waar iedereen bij zit? Mijn brood ligt ook nog eens thuis en buiten regent het. Pff niet mijn dag! Dus soep opgewarmd, brood ergens vandaan getrokken en wat beleg nog in de koelkast gevonden.

De middag heb ik ze voor de educatieve serie gezet. Huisje, boompje, beestje is top. Al snel is het drie uur en dan gaat mijn telefoon. De voorband van de auto is weer lek gereden op de put in mijn straat! Een half jaar geleden zouden ze die al maken, maar ze hebben nog niks gedaan. En... we hebben geen reserve band. grrr. De gemeente vindt dat je daar makkelijk met twee auto's kan rijden, maar in de praktijk is dit niet mogelijk. Dus de gemeente gebeld en die geeft mij gelijk. Maar dan heb je natuurlijk die leuke advocaten van de gemeente die alles eruit weten te halen zodat ik met lege handen sta.

Vanavond zou ik weer mijn guard les geven. Gelukkig heb ik een heel lief vriendinnetje die mij op wilt halen en een ander lief vriendinnetje die alvast met de les wilt beginnen. Maar nu denk ik.... was ik maar in bed gebleven... pfff

Iemand tips om deze baaldag te overleven?

7 jaar geleden

Oww dat zou ook een goed plan zijn geweest. Ik ben inmiddels weer helemaal zen. Lekker getraind en alle dingen eruit gezweet. Zo lekker naar bed. :-)

7 jaar geleden

Oww lekker chocola en marsepein. Bedankt voor je solidariteit.

7 jaar geleden

Ugh, niet leuk! Je kiest dan wel weer een gezonde manier om de baaldag weg te werken. Ik zou kiezen uit chocola, Ben&Jerrys en wijn, of allemaal tegelijk :) slaap lekker en op naar een betere dag!

7 jaar geleden

Mijn zoon is solidair geweest want hij had ook niet zo'n leuke dag gehad... Ik kan mij voorstellen dat je helemaal fed up was maar je moet maar zo denken: deze dag komt nooit meer terug! Goed plan: ik neem een kop thee en een lekker stuk marsepein met chocolade er omheen! Uit solidariteit ;-)