Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Grappige, rare en vreemde opmerkingen

Iedereen kent het wel. Grappige, rare, en vreemde opmerkingen als je een kleine hebt. Ik heb er destijds een paar verzameld.

"Grappige, rare en vreemde opmerkingen" Iedereen kent het wel denk ik, rare en grappige opmerkingen die je krijgt als je een kleine hebt. Ik heb er destijds een paar verzameld. 

Een buurvrouw, werpt een blik in de wandelwagen:Heeft ze overgewicht?

Iemand uit mijn eigen staat, woont negen (!) huizen verder: Ja, als ze honger heeft, hoor ik haar wel huilen hoor.

De arts van het consultatiebureau: Ze heeft wel dikke wangen. (en dat drie keer in 1 gesprek)

Onbekende vrouw in supermarkt:  Oh, ik zie allemaal roze. Is het een meisje zeker?

Goede vriend van ons, eerste keer op kraamvisite: Ah, daar is HIJ dan.

Klein meisje, net geen drie denk ik, in de supermarkt, erg enthousiast: Baby! Baby! En ze pakt Isa haar handje. Waarop haar oma haar aan haar arm wegtrekt en haar heel erg op haar donder geeft. Meisje overstuur en ik vond het zo sneu voor haar.

De arts van het CB: Reflux komt niet bij zulke kleine baby’s voor. (dochter bleek later verborgen reflux te hebben, waarvoor ze 1.5 jaar medicijnen heeft geslikt)  Jongen, jaar of zeven, op straat: Wat is dat? (steekt gehele hoofd in kinderwagen)

Isa is schor als gevolg van haar reflux. De arts van het CB: Nee, dat komt omdat je haar laat huilen.Ik laat haar niet huilen mevrouw de arts. Oh, je moet haar wel laten huilen hoor! . Huh? En dan het “hoogtepunt” (of dieptepunt?):

Onbekende vrouw in supermarkt, loopt langs, steekt hand in kinderwagen, knijpt in Isa haar bovenbeen:Lekkere spekbenen!  En loopt gewoon weer weg.

11 jaar geleden

Whahahha ik vind ze wel vreselijk maar ook wel lachen achteraf :P Mijn verloskundige.. ik had nog best pijn diep bij mn bekken ergens, maar mijn vlees 'daarzo in the female-area' is vet strak geworden best knap, heb ook al een jaar geen s*x dus ehh.. Zegt ze; moet je meer vlees kweken.. uhhhh..?

11 jaar geleden

WOUW ongeloof bij de meeste opmerkingen, daar zou ik wel gevaarlijk van kunnen worden. Bij mij in winkel ook geregeld de opmerking (dochterlief alleen maar roze aan): aahhh wat is HIJ lief of is het een jongetje...JA mevrouw hij is een hij en vond dat roze wel moest kunnen ;p Heb een keer gehad dat een vrouw bij de tandarts dr hand richting mijn dochters mond liet gaan, toen heb ik dr arm even vastgehouden en vermeld dat ik het niet zo fris vindt om onbekende vingers in haar mond te laten stoppen....snapte ze gelukkig wel. Was een wat oudere dame die pas een achterkleinkindje had gehad en was eigenlijk zo automatisme... tja....achteraf kun je er maar beter om lachen