Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Goede voornemens dit jaar? Uhm nope not me

Je kent het wel het gemutst over de goede voornemens. Ik zal dit jaar minder roken meer afvallen. Gaan beginnen met sporten. Etc etc

ik vind het allemaal onzin waarom zou je iets gaan beloven waar je uiteindelijk eind van het jaar weer op terug moet komen. Want oh de chocolade was te lekker om te laten staan of ik heb teveel stress om gezond te leven. Bullcrap! Je kan met wat wilskracht en overtuiging van jezelf al een heel eind komen. En dan ook zo iets waarom beloof je jezelf verbetering als je je eigenlijk al het hele jaar stoort aan dingen die je wil doen en niet doet. Ik zeg stoppen met dingen beloven die je niet gaat doen. Of nog beter zelf een knoop door hakken en gaan sporten of lekker je sigaretten weg gooien. En nee daarvoor hoeft het geen oud en nieuw te zijn. 

Dus na alle verhalen gehoord te hebben van mensen die failen met wat ze willen met hun goede voornemens heb ik vanaf dit jaar besloten niet meer mee te doen. Als ik iets wil kan dat ook zonder dat ik daarop moet proosten met oud en nieuw en een belofte aan mensen die het toch weinig kan schelen. 

En oh crap als ik het zo terug lees lijkt ook mijn belofte om geen voornemens te hebben een voornemen..... Damn nja weer een jaar niet gelukt dus. En ik zal het er ook maar ff bijzetten deze Blogg is natuurlijk bedoelt met een enorme knipoog naar mensen die wel goede voornemens hebben ;-) 

7 jaar geleden

Hallo mamavan4kids ja dat vind ik inderdaad ook pluk de dag want het kan zo maar je laatste zijn xx

7 jaar geleden

Goed te horen dat ik niet de enige ben die zo denkt :)

7 jaar geleden

Hahahaha neee Damaya dat ligt niet aan jou ik vind het ook van de zotte je met de feestdagen klem vreten en daarna op dieet. gaan ik denk ook doe lekker allemaal normaal xx

7 jaar geleden

Precies dat vind ik dus ook. Tamaralevi En wow geweldig dat zijn leuke wensen! Gefeliciteerd xx