Snap
  • Mama
  • Momlife
  • druktemakers
  • boysmom
  • momofboys

Gillen, klauteren en knuffelen

Mini - Papa

Gillen, klauteren én knuffelen

Tegenwoordig word ik gebruikt door James om zichzelf aan op te trekken, proberen om overheen te vallen én om mijn trommelvliezen vooral te laten trillen. Meneer is over twee weken alweer 7 maanden én ondernemend als de pest. Altijd op zoek naar avontuur, laat zichzelf het liefst al van de bank vallen én ziet geen gevaar.

Toen ik zwanger was en erachter kwam dat het een jongen was dacht ik: gelukkig! In ieder geval niet de zorgen als om een meisje als die later gaat stappen met allemaal jongens.. echter zijn dít weer hele andere zorgen! Zorgen of dat die wel heelhuids thuiskomt begint mij nu steeds duidelijker worden.. 🥴

Kortom; gebruik mij nog even als klimboom én over een paar jaar zie ik je pas buiten klimmen..

En even tussendoor: dat ondernemende is wel herkenbaar voor iedereen, toch?! 🤭