Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Gezellige vriendin/mama gezocht in Midden-Limburg

Een leuke gezellige meid of mama in Midden-Limburg gezocht om mee af te spreken / koffie te drinken

Omdat iedereen het ontzettend druk heeft of elders woont, vind ik het leuk en gezellig om in contact te komen met een leuke meid/vrouw/moeder om mee af te spreken, koffie te drinken, samen met de kindjes ergens op een terras te zitten kletsen.

Ik ben zelf 38 jaar, gelukkig getrouwd en wij hebben een zoontje van anderhalf jaar.
Ik werk in het toerisme, sport graag en geniet van het leven. 

Omdat een aantal vrienden op min. een half uur rijden wonen, zoek ik eigenlijk een nieuw contact in de buurt om eens mee af te spreken. Dus er zit absoluut geen andere bedoelingen achter dan vriendschap!

7 jaar geleden

Die vraagtekens hoorde daar niet haha geen idee hoe die daar ineens komen...

7 jaar geleden

Hoi, ik ben bijna 10 jaar samen met mijn man en 5 jaar gelukkig getrouwd! Ik ben 30 jaar... Ik ben hele dagen thuis bij mijn zoontje en mijn man werkt... Dat zal dus even wennen worden als Senn na de vakantie naar school gaat ???? ik moet nog even wennen aan deze site trouwens is echt even zoeken allemaal... Groetjes Merel

7 jaar geleden

Beste Merel, Zeker leuk... Kun je nog wat meer over jezelf vertellen? Hoe oud ben je? Werk je? Ben je getrouwd? Etc. Groetjes Miriam

7 jaar geleden

Hoi! Lees net je oproepje! Ik woon in St odilienberg en het lijkt mij leuk om ook wat contacten op te doen.. Ik heb een zoontje van bijna 4... Groetjes merel