Snap
  • Mama

gezellig bezoek aan de paronomale beurs

Op 22 maart 2015 is er in winschoten (groningen) een paronomale beurs. Vertel

Beste lezers.

Op 22-03-15 is er een beurs in winschoten.

Jaha wat voor een beurs naja over geesten en jou toekomst verleden Enzo. Mijn oma is in 2010 overleden waaraan weten we op de dag van vandaag nog niet. Veel vragen die we nog aan haar wilde stellen maar geen kans meer voor mijn moeder en haar zus hebben het nog niet kunnen verwerken met pijn in mijn hart maar dan is het nog niet klaar mijn opa heeft altijd gezet voor en na de dood van mijn oma dat hij geen andere vrouw wou hebben maar nu in 2014 kwam hij er ineens mee dat hij een vriendin heeft. Mijn moeder kon en kan het echter nog niet accepteren waar bij het contact echter niet meer fijn is.

Mijn opa heeft alleen nog maar de kinderen van zijn vriendin in het hoofd en heeft echter niks meer met ons.

Maar waar gaan we nu heen als we naar die beurs gaan willen we vragen of mijn opa weer met beide benen op de grond komt????? En willen we dingen vragen of mijn oma het er mee eens is en hoe en waarom zij nu moest gaan. Vele vragen hopen op een antwoord.

Ook wil ik dingen vragen over of ik ooit mijn rijbewijs haal en of er voor ons hier nog een kleine kan komen (hopen).

Dusja maar hoor je morgen!!!!!!