Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Gewonnen Weight watchers pakket

Een beetje laat, maar hier een foto!

 

 

Hallo,

Het eerst even geduurd, maar hier een foto.

Vorig jaar heb ik via mama plaatst een weight watchers pakket gewonnen. Mijn motivaties,  7 kilo af te vallen zodat ik dan eindelijk trouw jurken kon gaan passen. (kon natuurlijk ook wel met 7 kilo erbij, maar toch mooier als er iets af was) Het begin ging goed, Ik viel in 2 week 2 kilo af. Maar op een meiden ben ik weer gaan eten, en dan is het bij mij foute boel. Ik probeerde er door de week om te denken, maar ik het weekend ging ik steeds weer de fout in. 2 kilo er af, 1 er bij. Het is uiteindelijk bij 5 kilo gebleven.

 Toen ik hoogzwanger van mijn eerste was (roos nu 5jaar) Zijn we in het geheim getrouwd. 5 jaar later nog spijt van dat we het niet hebben gevierd, en besloten het over te doen! Elke vrouw wil toch 1x in haar leven een trouwjurk aan! Nu alles er op en er aan, behalve het gemeente huis. Fotograaf, taart, lekker eten en daarna een knal feest. Het was een super geslaagde dag, en ook super leuk om de meisjes er bij te hebben. En dat vonden ze zelf natuurlijk ook.

 

Hier dan Eindelijk de foto!

 

 

 

 

10 jaar geleden

Heel erg mooi, en top gedaan hoor!

10 jaar geleden

Dank jullie wel!

10 jaar geleden

Prachtige jurk, prachtig gezin!

10 jaar geleden

Superleuk!