Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Gewonnen bij Mamaplaats! Een nachtje Texel bij Stayokay

Wij hebben erg goed nieuws voor je op de maandagmiddag.....Zo begon het mailtje van Mamaplaats een tijdje geleden.

Ik las het goed: ik had een nachtje weg in een hotel naar keuze met mijn man en onze twee kinderen gewonnen! Jippie! Dat was inderdaad heel goed nieuws. We wisten meteen dat het Texel zou gaan worden en binnen de kortste keren had ik Stayokay gebeld om te reserveren. En nog een extra nachtje geboekt zodat we er een heel weekend van konden maken.

Het was koud dat weekend, maar dat mocht de pret zéker niet drukken. De veerboot van Den Helder naar Texel was al een belevenis op zich. De kinderen vonden het prachtig om zomaar met de auto de boot op te mogen rijden. 

Het hotel was netjes, schoon en zag er leuk uit. De kamer basic, maar we kwamen niets tekort. In de lobby maakten de kleintjes meteen vriendjes die ze de komende dagen dan ook regelmatig opzochten.

Texel heeft allerlei streekprodukten. We hebben er zaterdags dan ook een soort themaroute van gemaakt: alle plekken waar deze produkten geproduceerd werden hebben we met de auto bezocht: de kaasmakerij, de ijsmakerij, een visrokerij. En 's avonds uit eten met echt Texels bier met Texels lam. 

Op zondag bezochten we Ecomare. Echt iets voor de kleintjes, want er is van alles te beleven! Je kunt naar de zeehonden en bruinvissen kijken tijdens het voeren, er zijn doedingen en veel te zien. 

Kortom, een zeer geslaagde minivakantie! Mamaplaats, bedankt!

8 jaar geleden

Wat heerlijk zeg! Nog gefeliciteerd! En wat fijn dat je zo genoten hebt =)

8 jaar geleden

Lekker zeg zo'n prijs wil iedereen wel toch!!! Leuk om te lezen!

8 jaar geleden

Wat gaaaf zeg dat je dat gewonnen hebt. Heerlijk toch om er zo even tussen uit te gaan. Is soms precies wat je even nodig hebt :)