Snap
  • Mama

Geweld en Tegenslag..

Ik hoop dat je op kan groeien in een mooie wereld zonder aanslagen en geweld.. Gewoon binnen de EU, het liefst zonder geblondeerde premier..

"Geweld en Tegenslag "

En dat was mijn proeftijd. En daar blijft het dus bij. Geen contract voor mij en dat zag ik totaal niet aankomen. Er is een hoop gezegd maar toch heel weinig antwoorden gekregen. Laten we het erop houden dat beide partijen andere verwachtingen hadden.

Ik heb buikpijn, ben moe maar toch ook klaarwakker. Jij ligt heerlijk te slapen en bent zich van geen kwaad bewust.
Waarom gebeurde mij dit? Waarom wij? Hebben we niet genoeg tegenslag voor onze kiezen gehad? Maar vooral wanneer houdt dit op?

En dan is er nog zoveel meer ellende op de wereld. Jij blijft gelukkig vrolijk in je lieve, kleine en mooie baby wereldje. Je krijgt er gelukkig niets van mee dat de wereld steeds gemener wordt, vol haat en jaloezie.

Maar er zijn ook nog mooie dingen.
Zo komt je eerste tandje door en krijg je morgen je eerste hapje. Samen met papa en mama genieten van je eerste smakeloze wortelsmurrie.. Je groeit goed en bent vooral een blije baby zonder zorgen..

Het komt vast wel weer goed, mama vindt wel weer een baan. En ik hoop vooral dat je later, als je het leven beter leert begrijpen, je op kan groeien in een mooie wereld. Zonder aanslagen en geweld.. O ja, en gewoon binnen de EU, het liefst zonder geblondeerde premier..

En zolang we elkaar hebben, hebben we ook niet veel nodig om gelukkig te zijn. Al zou wat meer positiviteit in deze wereld het wel wat onbezorgder en gemakkelijker maken.

7 jaar geleden

"Het liefst zonder geblondeerde premier" betekent niet dat hij volgens haar nu al aan de macht is. Dus het heeft niet veel met feiten te maken.

7 jaar geleden

Ehmm die vraagtekens had ik niet getypt. Smileys pakt ie dus niet haha

7 jaar geleden

Dank je wel! ????

7 jaar geleden

Bedankt voor het melden van de feiten dan.