Snap
  • Mama

Gevoels momenten moet je serieus nemen

In de badkamer van mijn ouders sta ik voor de spiegel, ik bekijk mezelf eens goed.

Die 10 kg die eraf is staat me goed en stiekem moet ik toegeven dat de seks me goed heeft gedaan, of eigenlijk: mijn zelfvertrouwen.
D was een hele ervaring en als ik in de loop van de middag een app-je van hem krijg moet ik stiekem wel een beetje lachen.

Hoi lekker ding.
Het was lekker vannacht en ik ben het met je eens dat een relatie er niet in zit.
Contact houden lijkt me erg gezellig en als je zin hebt in een lekkere wip, dan weet je me te vinden.
Gr D

Mijn antwoord luidt daarop:
Ik heb je nr en ik weet de bel te vinden
X

Ik zal nooit aanbellen, want mijn one nightstand was prima, meer zit er niet in.

Met een goed gevoel, pak ik mijn spullen in en ga naar mijn kinderen en meneer, heerlijk om ze weer te knuffelen, ga ik ooit wennen aan het feit dat ze niet altijd bij me zullen zijn, maar dat ik ze moet delen.......

Met meneer om de tafel en nog eens alle papieren doorlopen en alle handtekeningen neergezet.
Van de week moeten we naar de notaris, gelukkig vond meneer er eentje die vlot meewerkt en zo kunnen we hopelijk snel mijn hypotheek afronden.
Het  is gezellig en de kinderen genieten van het feit dat papa en mama weer even samen zijn. Als meneer weg is krijg ik de vraag waarom we uit elkaar zijn, want we hebben nog nooit ruzie gemaakt en het was toch gezellig.
Hoe leg je uit dat papa gewoon geen zin meer heeft in ons......ik praat er maar een beetje omheen, maar met twee hoogbegaafde kinderen krijg ik al snel terug: mam, stop maar, papa wil ons gewoon niet, hij wil alleen de leuke dingen met ons en dat wij anders zijn dan de rest trekt hij niet.

Hoppa die zit.

Ik knuffel ze nog eens extra en dan gaan we lekker patat eten.
Mijn mobiel is heel de tijd rustig geweest en ik schrik dan ook als ik een app-je binnen krijg.
Het is M en mijn hart maakt een sprongetje, wat ik van het weekend heb gedaan en hoe ik het vond dat de kinderen bij meneer waren.
Over de kinderen ben ik eerlijk, dat van D vertel ik maar niet, beetje lullig denk ik.
Terwijl ik sta te wachten tot de patat klaar is app-en we wat heen en weer. Wat is M toch een lieverd en wat kunnen we heerlijk kletsen.
Waarom is hij niet 10 jaar ouder, dat zou het zoveel makkelijker maken, durf ik het aan om een relatie te beginnen met iemand die 22 is terwijl ik 37 ben, ik weet het niet hoor.

Als de kinderen op bed liggen, krijg ik een app-je van A, hij bied zijn excuus aan voor zijn opdringerige gedrag, mooi hoef ik daar niet meer achteraan. Hij vraagt of de date nog doorgaat en ik beken eerlijk dat ik het niet weet, omdat mijn gevoel zegt dat ik het niet moet doen en ik geen gevoel bij hem heb.
A lijkt het te begrijpen en zegt dat we het er nog wel over zullen hebben, omdat het nog ruim een week duurt voordat we elkaar zullen ontmoeten.
Prima vind ik dat, had ik toen maar goed naar mezelf geluisterd dan was er een hoop ellende niet om de hoek komen kijken.