Snap
  • Mama
  • mamaplaatscollab
  • Rowenta
  • rowentaflex
  • Flexibelesteelstofzuiger
  • x-forceflex

Gemak dient de mens

Je kent het spreekwoord wel toch? ‘’Gemak dient de mens’’. Nou met de nieuwe Rowenta X-Force Flex 11.60 steelstofzuiger is dat ook echt zo.

Stofzuigen is iets wat wij gemiddeld zo’n 3x per dag doen in huis. We hebben een hond en een kat, Charlie die veel op de grond speelt en Loïs die zo meteen ook rond gaat rollen over de grond. Ik moet er echt niet aan denken dat de kids onder de haren van de huisdieren zitten. 3x per dag dus…

Ik kan nu perfect onder al onze lage meubels stofzuigen zonder ook maar te hoeven bukken

Flex!

Graag deel ik mijn ervaring met deze prachtige steelstofzuiger, dit is namelijk echt een aanrader! Wat ik een groot pluspunt vind aan de Rowenta X-Force Flex 11.60 steelstofzuiger is de extra aandacht voor ergonomie. De aan/uit knop zit op een logische plek en hoef je maar één keer in te drukken. Dit voorkomt pijnlijke vingers na een lange zuigsessie. Zoals de naam al doet zeggen heeft de stofzuiger een flex stand. Hier word ik serieus elke keer weer gelukkig van! De steel van de steelstofzuiger klik je heel gemakkelijk in een hoek waardoor je kunt stofzuigen op lastige plekken zonder te bukken!!!

Hoe vaak ik wel niet op de grond heb gelegen om onder de commode of het bed te stofzuigen… Ik kan nu perfect onder al onze lage meubels stofzuigen zonder mijn rug in lastige bochten te hoeven wringen. En het is elke keer weer een verrassing welk speelgoed hij weer mee terug neemt.

Next level schoonmaakervaring met Rowenta

Deze stofzuiger is praktisch in gebruik en heeft veel extra opties. Zo kun je door de ledverlichting in de zuigmond zelfs in de avond goed zien wat je opzuigt. Via het display kan je snel switchen van eco- naar max stand of gebruik de boost trigger voor extra zuigkracht wanneer nodig! In eco-stand heeft de stofzuiger meer dan genoeg zuigkracht en kun je met een volle batterij ongeveer 45 minuten door, heel prettig. Voor mij is dit ruim genoeg tijd om het hele huis te zuigen.

Tip: Ben je nou de gelukkige eigenaar van een riante villa, kun je er altijd een extra batterij bij nemen ;). De vloerkleden op de slaapkamer zijn makkelijk te zuigen door de max stand te gebruiken. De DigitalForce motor optimaliseert het vermogen en levert een zuigkracht tot wel 130 airWatt. Deze cijfers zeggen mij niet zoveel maar hij zuigt nog net niet de vulling uit mijn bankstel haha!!

Mijn man is vooral erg te spreken over het filter. Deze filtert tot wel 99,9 % van de deeltjes uit de lucht en blaast schone lucht uit. Heel handig voor een man die al begint te snotteren bij het idee van stof.

Snap

Binnen no time van stofzuiger naar kruimelzuiger

Doordat we huisdieren hebben moeten we ook geregeld de bank stofzuigen. Met de bijgeleverde meubelzuigmond en mini-turbo brush is het heel makkelijk om de haren van de bank te halen. Ook kan je met één druk op de knop snel wisselen van steelstofzuiger naar kruimelzuiger. Je koppelt superhandig de kruimelzuiger van de steel af en de steel kan in de tussentijd door middel van de Stop & Go stand rechtop blijven staan (scheelt weer bukken). Ideaal! Klaar met de bank? Dan klik je zo de kruimelzuiger weer aan de steel en kun je verder met gewoon stofzuigen.

Wanneer je vervolgens klaar bent met stofzuigen hang je hem gemakkelijk weg in het bijgeleverde wandoplaadstation, dan is hij weer opgeladen voor de volgende keer.

Gekozen product van het jaar 2021

Zoals je kunt lezen ben ik erg enthousiast over de Rowenta X-Force Flex 11.60 steelstofzuiger. Hij is niet voor niets uitgeroepen tot het gekozen product van het jaar 2021. Ben je na het lezen van mijn review ook zo enthousiast geworden? Maar twijfel je nog? Dan kan je in heel 2021 gebruik maken van de 90 dagen op proef actie. (www.rowenta.nl/90-dagen-op-proef) ook ontvang je bij aankoop van de Rowenta X-Force Flex 11.60 in de periode van 12 april t/m 30 mei 2021 €100,- cashback. Meer info: www.rowenta.nl/promoties

Thank me later!

3 jaar geleden

Wij gaan denk ik toch voor een robot 😬

3 jaar geleden

Die beelden van die haren op de bank. Heel bevredigend! Haha. 😍 Super handig!

3 jaar geleden

Jaa een must voor ons 😮 3 katten en een hond en Jade 🧡!!

3 jaar geleden

O super handig zeg zo'n stofzuiger kunnen wij ook wel gebruiken😍