Snap
  • Mama
  • Kinderwens
  • nieuwjaar
  • momtobe
  • youtube
  • psychiatrie

Gelukkig! Een nieuw jaar!

Want eerlijk is eerlijk, 2020 was niet veel soeps!

Ik denk dat iedereen wel behoorlijk klaar was met 2020! Als ik voor mezelf spreek was dat wel zo. Oké, ik heb eigenlijk heel veel toffe dingen mogen en kunnen doen maar het was een gek jaar! Ik denk, hoop en vertrouw er op dat 2021 beter en mooier gaat worden. Dat kan bijna niet anders! 

Ik ben het nieuwe jaar rustig aan begonnen, wandelen met Nova en dingen uitzoeken omtrent mijn kinderwens. 

Nova en ik verhuizen volgende maand van ons appartement je in Eindhoven naar een huisje een dorpje verderop en daar heb ik onwijs veel zin in! 

Daarnaast wacht ik op een telefoontje van de kliniek! 🤞🏻

Wat gaan jullie voor leuke dingen doen dit jaar?