Snap
  • Mama
  • Relatie

Geheim: kriebels in mijn buik...

Daar ga ik dan... Mijn verhaal. Trots ben ik er niet op, het is me overkomen... Nu sta ik voor een keuze, die is lastig. Nu eerst het begin:

Ik ben Charlie (niet mijn echte naam, maar wel eentje die bij me past). Mijn echte naam gebruik ik niet, want wil graag anoniem blijven. Ik deel mijn verhaal over een verliefdheid die me is overkomen, wellicht roept het herkenning op?

Als sinds ik klein ben, ben ik een party animal: geen feestje sloeg ik over. In de avond ben ik op m'n best, gezellig en vol energie. De ochtend daarentegen... 

Heel wat jaartjes geleden leerde ik de liefde van mijn leven kennen en werd ik langzaam wat rustiger. Ineens ging het snel: van de ene mijlpaal schoten we in de andere: 

  • Samenwonen 
  • Grote reis maken
  • Zwanger
  • Verhuizen
  • Weer zwanger
  • Nieuwe baan
  • Weer verhuizen...

Het hele rijtje is binnen 5 jaar afgevinkt. Mijn liefde en ik hebben alles vol overgave overwonnen en waren zielsgelukkig. Eigenlijk zijn we dat nog steeds. Er is alleen één maar...

Ik ben verliefd geworden op iemand anders... En het ligt een beetje lastig. Het is namelijk een vrouw, de moeder van een schoolvriendinnetje van mijn dochter. Het speelt al eventjes en sinds kort heb ik het gevoel dat het wederzijds is... Dat maakt me helemaal in de war. Wat moet ik hiermee??

In mijn komende blogs ga ik van me af schrijven en vertellen wat er allemaal aan de gang is. Maar nu, nu moet ik gaan. Mijn dochter wil namelijk graag spelen en ik breng haar met alle liefde even weg ;) 

's avatar
7 jaar geleden

Je moet hier helemaal niets mee... Je bent gelukkig met "de liefde van je leven" en vader van je kids. Verliefdheid is iets tijdelijks en je weet nooit waar het je brengt. het kan iets zijn dat kortstondig is en overvliegt. Als je erop in zou gaan maak je stuk wat je wel hebt en houd je er misschien niets aan over. Verliefdheid overkomt je maar is ook voor 80 % te sturen. Ik heb ook weleens kriebels gehad bij/van een ander. Nooit wat mee gedaan en dus ook niets stukgemaakt wat goed was. Als je je verwarring wilt uiten en onderzoeken praat er dan eerst eens over met je huidige partner, en vooral niet met die ander. Het is logisch dat je je verward voelt hierover, maar ook dat gaat wel weer over. Mensen "hoppen" veel te makkelijk van de een naar de ander met alle (verwoestende) gevolgen van dien. ER is niets mis met trouw zijn, en sommige dingen niet verder (willen) ontdekken. Het draait (zeker als je kinderen hebt) niet alleen om jou en jouw geluk. Ik wil niet bot doen maar je waarschuwen voor een misstap. Neem de tijd en voed de verliefdheid niet. MAar wees rationeel en eerlijk naar jezelf en je partner. ik hoop dat je nog vele goede en mooie jaren krijgt met je gezin! x E

's avatar
7 jaar geleden

Herken het helemaal. Ben ook bi-sexsueel. Ook getrouwd (met een man) en alles dr op en dr aan. Alleen een vrouw? Dat blijft toch anders dan een man haha. Ben benieuwd naar je blogs!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Char-Lee?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.