Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Geen tijd voor griep/ziek zijn

Maar goed ook ik voel me niet helemaal lekker. Ik heb het dan weer warm en dan weer koud. Snotter en hoest de hele dag door, maar IK HEB GEEN TIJD OM ZIEK TE ZIJN! Dus lieve lieve griep ga als je blieft hier zo snel mogelijk weg. Ik moet nog werken komende dagen en ik denk niet dat ik vervanging kan regelen (ivm carnaval), ik wil zelf nog carnaval vieren en ik heb gewoon helemaal geen zin in jou! Dus sorry kom maar een andere keer terug (of liever helemaal niet!).

Ook hier heeft de griep zijn intrede gemaakt. Onze kleine meid is al een paar dagen ziek. Zo ook afgelopen nacht. We hebben alles kunnen verschonen door het braken. Vandaag zou ze eigenlijk naar het kinderdagverblijf gaan maar ja een zieke meid kan daar natuurlijk niet naar toe en of course willen we dat zelf ook niet. Dus gisteravond om 23.00 uur gelukkig met mijn lieve collega kunnen regelen dat ik vandaag vrij kon zijn. Is maar goed ook want na zo'n slechte nachtrust kan ik ook wel een middagdutje gebruiken ;-)

Maar goed ook ik voel me niet helemaal lekker. Ik heb het dan weer warm en dan weer koud. Snotter en hoest de hele dag door, maar IK HEB GEEN TIJD OM ZIEK TE ZIJN! Dus lieve lieve griep ga als je blieft hier zo snel mogelijk weg. Ik moet nog werken komende dagen en ik denk niet dat ik vervanging kan regelen (ivm carnaval), ik wil zelf nog carnaval vieren en ik heb gewoon helemaal geen zin in jou! Dus sorry kom maar een andere keer terug (of liever helemaal niet!).

Dus gebruik ik maar vitamine-pillen, dampo, luuf! en hopelijk wordt ik dan overgeslagen!!! En zo niet doe het dan maar na volgend weekend want dan hebben we een leuk dagje uit gepland staan met onze kleine meid en ik wil wel dat, dat doorgaat!

11 jaar geleden

Beterschap! hier draaien we ook op de redbull, vitamine pilletjes, neussprays en hoestdranken. als mama kan je nou eenmaal niet ziek zijn he?! haha

11 jaar geleden

Ik zit er tegenaan te hikken. Ik hoop dat ik het nog kan afweren ;-)

11 jaar geleden

Niet fijn,he...het heerst vreselijk. Hopelijk word jij overgeslagen en mocht dat onverhoopt niet zo zijn; dan veel beterschap!