Snap
  • Mama
  • baby
  • bang
  • geadopteerd

Geadopteerd

Ze wou me niet

Foto hierboven is lewis en ons mama met de kar, we zijn 6 handen op 1 buik,  ik neem mama overal mee naartoe.

Hieronder meer erover.

Na de bevalling kreeg ik het mentaal zeer moeilijk.

Mijn biologische ouders hebben mij afgestaan na mijn geboorte 31J geleden en dit staat ook op papier.

Gelukkig was mijn mama er voor me. (De mama van mijn papa) dus biologisch gezien mijn grootmoeder. Die kreeg het niet over haar dat ik naar een weeshuis zou moetten,dus adopteerde zij mij!!

Waar ik suuuupeeeeeer dankbaar voor ben, had/heb geen betere thuis kunnen hebben dan bij haar en mijn papa (grootvader).

Dus kortom mijn grootouders hebben me geadopteerd!!

Ik ken mijn biologische ouders, erger nog mijn ""moeder"" woon kortbij, en mijn ""vader"" was meer een broer voor me, want zo zijn we opgegroeid, ik wist niet beter, en die leeft al jaren in zijn eigen drugwereld, schat van een man echt waar. En heb ik ook nog 1 broer die 3j jonger is als mij en is wel grootgebracht bij haar  eerst hadden we een redelijke band, tot ik hem enkel nog maar hoorde als er problemen waren of als ze geld nodig hadden. Nee sorry wij moetten er ook voor werken!!

Dus na de bevalling kreeg ik een soort van haat gevoel naar vooral mijn ""moeder"" toe met veel ?waarom? vragen.

Ik mocht er nog niet aan denken dat ze Lewis bij me zouden weghalen, hij was meteen mijn wereld, mijn alles, mijn kleine baby waarboor ik door vuur zou gaan !!! Emotineel wrong het enorm bij me en is sindsdien niet meer goed gekomen met me.

Heb veel last van angst/paniek aanvallen. Wat als...?? Bijvoorbeeld :: Wat als ik haar tegenkom en ik heb Lewis bij me? Ik wil niet dat ze hem ooit ziet!

Wat als Lewis iets meemaakt en ik ben alleen of ik maak iets mee, wat gebeurd er met Lewis. Ik wil er levenslang zijn voor hem en hem beschermen met mijn leven. Niemand zal Lewis ooit iets mogen aandoen! 

Dus de angst en paniek heb ik dagelijks en vooral als ik alleen ben als mijn schatje werken is. Gelukkig heb ik een ventje uit de 1000, die begrijpt me, steunt me.

Ik word soms gek van mezelf,  gelukkig bestaat er medicatie die me kan helpen dat ik geen depressie krijg. Dus ik geloof dat alsje als baby iets hebt moetten verwerken je dat jaaaren zal meedragen, zo zie je maar na 31 jaar zit ik er nog steeds mee gewrongen.

Ookal weet ik dat ik GEEN betere thuis kon hebben dan bij mijn mama en papa. En weet ik dat het lot bestaat !!!! Lewis is geboren op de de verjaardag van mijn mama 3 april 2019. Hoe mooi is dat. Moeke en Lewis samen jarig. Eigenlijk is zijn moeke zijn overgrootmoeder al ;-) . Dus het toeval bestaat, Lewis wist gewoon dat die dag alles betekend voor mij en kwam tot de wereld <3 . Dus binnen 4 weekjes is het dubbel feest <3