Snap

Gastouder weg dat is pech?!?

Hallo!

Ja ik weet het, schandalig ik blog de laatste tijd alleen nog maar bij dilemma's of om mijn hart te luchten en dit is weer zo'n blog ;-)

Ik had een hele leuke gastouder gevonden voor ons zoontje en vanaf 1 april zou hij een dag gaan en vanaf mei 2 dagen per week. Kreeg ik van het weekend een teleurstellend mailtje dat het helaas niet door kan gaan!!

Mijn eerste reactie was in tranen, misschien wat overdreven, maar ik was echt onaangenaam verrast. Al maanden ben ik bezig om dingen te regelen, is Kian al een paar keer wezen spelen en wennen en hij vond het helemaal leuk. Ik was ook helemaal blij, ik ben iemand die alles goed geregeld wil hebben en ruim van te voren de dingen rond wil hebben. En nu minder dan een maand voordat de opvang zou starten dit! Het kinderdagverblijf is al opgezegd, de belastingdienst ingelicht etc. Lichte paniek dus hier in huis, wat nu, hoe ga ik het regelen, kunnen we nog iemand anders vinden en zal ze dan wel net zo leuk zijn?

Nu een paar dagen later begrijp ik echt wel waarom de oude gastouder deze keuze maakt en begrijp ik dat het voor haar geen gemakkelijke keuze is geweest. Ik heb al met meerdere gastouders contact gehad, alleen zijn ze allemaal bij een ander bureau aangesloten dan waar ik zit. Gelukkig springen er twee uit waar ik op kennismakingsgesprek ga, ze zijn bereid zich ook aan te sluiten bij mijn gastouderbureau, ze hebben plek en aan de telefoon is er ook de welbekende klik. Hopelijk heeft Kian die klik ook en hebben we dus uiterlijk volgende week als nog een leuke gastouder waar hij terecht kan. Ik ben kritisch, zeker wat betreft de opvang van mijn kind, dus het wordt nog spannend!

Ik heb goede hoop, maar al dat gestress en geregel kost me weer een jaar van m'n leven ;-) Ik ben aangesloten bij een gastouderbureau dus die kunnen ook op zoek naar een andere gastouder, vandaag werd ik gebeld door mijn bemiddelaar, ik heb haar werk ondertussen al zelf gedaan... ;-) Ach zoals ik al eerder zei ik regel de dingen graag goed en zelf en ben geen afwachtend type :-)

Ik hou jullie op de hoogte!

10 jaar geleden

Ja echt super fijn! Bedankt voor de reacties!

10 jaar geleden

Wat een goed nieuws zeg!!

10 jaar geleden

Wauw! Wat fijn voor jullie!

10 jaar geleden

@allen; We hebben een nieuwe gastouder gevonden!!! Misschien nog wel leuker dan de vorige ook ;-) Mama is weer blij!