Snap
  • Mama
  • zoon
  • dochter
  • Kinderwens
  • gezinsamenstelling

Gaan jullie nog voor een zoon?

Ja je leest het goed! Gaan jullie nog voor een zoon kreeg ik laatst toegeworpen.. Alsof je een Bigmac besteld. Ik wist zelf niet wat ik hier op moest antwoorden. Dus ik stotterde wat uh nee het is goed zo! 

Ik ben trotse moeder van twee gezonde dochters. Onze trots .Getrouwd met de liefste en 7 jaar nog steeds smoorverliefd op elkaar. Dus wat wil je nog meer? Precies. Onze kinderwens is vervuld. Basta! Klaar! No more baby’s! Ik ben blij de slapeloze nachten  langzamerhand verleden tijd worden. Geen gedonder met flesvoeding! Gekke bokkensprongen in je dagplanning voor de middagslaapjes. Geen zwangerschappen meer. Pff ook al zal ik wel de schopjes missen! Wat is dat bijzonder. Geen afspraken met de verloskundige! Heerlijk. Tja ik had niet z’n goede band met mijn verloskundige. Dus goodbye! 

Nu zal je wel denken waar maak je je druk om. Doe ik ook op niet maar toch vond ik deze vraag erg apart! En moest er over nadenken. Sinds wanneer is die vraag ineens normaal? Gaan jullie nog voor een zoon? Alsof je gezin compleet is als je man een zoon heeft? Ik heb wel medelijden met je man! Zoveel vrouwen in huis kreeg ik laatst te horen nadat ik over mijn gezinssamenstelling had verteld. Tja ik heb het niet voor het kiezen gehad hoor. Even langs de dna kliniek en kiezen we wat uit? 

Toch ben ik benieuwd hebben jullie ook zulke vragen gehad? 

3 jaar geleden

Zeker. Bij 3/4 kinderen (hebben 2 jongens, 2 meiden, ook die volgorde) Dat je na een jongen een meisje 'wil'. Nou nee hoor, niet belangrijk.