Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

fulltime werken

Nu de 3e sollicitatie in korte tijd waarbij ik na een gesprek te horen krijg dat ze me dolgraag willen aannemen, maar dat ze echt niet uitkomen met de bezetting tenzij ik bereid ben fulltime te werken!

Nu de 3e sollicitatie in korte tijd, waarbij ik na een gesprek te horen krijg dat ze me dolgraag willen aannemen, maar dat ze echt niet uitkomen met de bezetting tenzij ik bereid ben fulltime te werken! Nou dat gaat niet. Mijn man werkt 1 dag thuis en past tegelijkertijd op de kinderen. En de kinderen gaan 3 dagen naar het KDV/BSO en dat vind ik mee dan genoeg voor die kleintjes! Dus helaas ik kan niet verder tegemoetkomen dan 4 dagen beschikbaar zijn! Deels denk ik dan altijd, als jullie me heel graag willen dan hadden jullie nummer 2 kunnen vragen om die ene dag(die ik niet kan werken) te vullen, maar daar beginnen ze niet aan. Deze groep heeft namelijk behoefte aan 1 gezicht voor de klas!

Maar ja, hoe kan het zijn dat in het onderwijs, waar 90% inmiddels vrouw is en daarvan waarschijnlijk een groot deel moeder, dus er zouden toch meer parttime functies open moeten komen! En ik heb eerlijk gezegd maar zelden gehoord dat de leerlingen er minder van werden als er 2 leerkrachten voor stonden, jullie wel?

Maar nu er zo'n overschot is aan beginnende leerkrachten is mijn kans natuurlijk snel verkeken, waarom zouden ze moeite doen om te puzzelen met bezetting als er zoveel andere kandidaten zijn?

pfff even frustratie uiten hoor!!!!

10 jaar geleden

ik doe nu een bachelor psychologie maar dat duurt nog 2,5 jaar... Tja klinkt niet echt hoopvol he? Ik heb er ook al over nagedacht en allerlei opties overwogen! Ik wild nu vooral even spuien en jullie mening(mijn man heeft mijn gemekker inmiddels vaak genoeg gehoord ;p)

10 jaar geleden

Ik val wel in regelmatig inderdaad, maar na een jaar nu ben ik wel echt toe aan wat vastigheid, ik val steeds in op verschillende scholen en wordt vaak kort van te voren gebeld... Op veel speciaal onderwijs scholen heb je een aanvullende post-master nodig.

10 jaar geleden

Heb je wel inval werk? Bij ons op school zitten ze namelijk te springen om goede invallers (speciaal onderwijs). Door de grote van de school is er bijna iedere dag werk.

10 jaar geleden

Wat rot, zeg!! Heel veel succes met alles gewenst.