Snap
  • Mama

Frustraties!! Bemoei je gewoon even niet met mijn kind

Frustraties! Bah ik ben zo mega boos en verbaasd over het vieze gore lef wat mensen kunnen hebben!

vandaag waren we op een verjaardag en we waren nog geen 5 minuten of er werd al gezegd oh wat is hij dik! Daar doelde ze dus op mijn zoontje tja hij is een beetje stevig en hij heeft een hele gezonde eetlust en daar ben ik blij mee! 

Toen vervolgens kreeg ik eerst een compliment van een tante en ook van mijn schoonmoeder dat ik super goed bezig was met het harlopen en het afvallen! Super leuk! Voelde me echt fijn tot er gelijk een reactie kwam van die zelfde persoon die mijn zoontje net dik noemde dat er bij mij zeker nog wel 20 kilo afkon en dat ik nog een dikke kop had en een dikke buik! Gggrrrrr ten eerste ik heb niks met die persoon te schaften en ten 2de die persoon was zelf zo dik dat die nog maar net in een tuinstoel paste ( ik noem geen namen maar het was een man en zijn vrouw was nou ook niet bepaald aardig ofzo en zij past ook maar net in een tuinstoel en ik heb gewoon alle ruimte in een tuinstoel...) 

Ik bedoel waar haal je het gore lef vadaan toch?! Kijk dat ze iets over mij zeggen prima boeit me niet veel ik kan goed de taart laten staan en ik ben gezond bezig en zie er steeds beter uit...tenminste als ik mijn vriend mag geloven ben ik een milf hahaha

Maar mijn zoontje was een prematuur en hij was klein en iel en nu is het gewoon een gezonde hollandse jongen met lieve knijpwangetjes en hij ziet er gewoon goed uit tja hij is nu wel een beetje groter dan de meeste maar hij is niet dik! 

En ongeveer een half uur na die stomme botte lelijke opmerkingen ow hij mag toch wel een lepeltje slagroom... nou nee dat mag hij niet! Ih geef dat mannetje toch een koekje! ... nou nee dat mag hij nu ook niet het is bijna etenstijd voor hem en anders verpest je zijn eetlust! Nou jouw mama is wel heel streng voor jou jij mag ook niks lekkers maar gelukkig heb je nog wel wat vet om op te teren... 《WAT??!! hoe durf je met je lelijke dikke boggelklep nou van die opmerkingen te maken?!! Kijk verdimme eens in de spiegel man!! Als jij op de weegschaal staat springt hij ter plekke uit elkaar!!! 》 oke dit heb ik niet gezegd maar dit dacht ik dus wel!!!! Ik heb het heel suptiel aangepakt ik ben met mijn zoontje lekker door de tuin gaan wandelen en we zijn toen lekker in de schaduw gaan zitten ver bij die lelijke mensen vandaan!

Hehe rust!......

We hadden een campingbedje neergezet in de schaduw en mijn zoontje vermaakte zich wel hij heeft veel gespeeld met lieve familieleden ooms en tantes en met oma's  maar toen kwamen er nog meer mensen die we niet kende en iedereen wilde mijn zoontje maar vasthouden en knuffelen... dit wilde wij dus niet!!!! Hij is niet eenkennig gelukkig maar na een paar keer vervelende incidenten te hebben meegemaakt ( iemand gaf hem een kus op de mond! Bah bah bah!!!!) Wilde wij dit dus niet hebben!!! Maar tuurlijk als je 10 seconden niet oplet..... een vreemd wijf had ineens mijn zoontje vast!! Ggggrrr!!! Tegen mijn schoonmoeder gezegd pak jij hem aub terug want als ik het doe bijt ik haar kop eraf en ben ik dadelijk weer de bitch en daar heb ik geen zin in!! 

Gelukkig begrijpt mijn schoonmoeder mij heel goed en nadat wij lekker hadden gegeten kon ik niet snel genoeg alles inpakken en hoppa naar huis!! We waren er al om 15 uur en om 21 uur gingen we weg en mijn zoontje was al vanaf 11 uur wakker meneertje wilde geen slaapje doen...

Nu klink ik waarschijnlijk wel een beetje overdreven maar we hebben zoveel moeite moeten doen voor onze zoon en ik ben zo voorzichtig ik vind het niet erg als familie hem vasthoud of knuffelt of met hem speelt of een kus op zn wang geeft ( alleen papa en ik geven een kus op de mond) maar vreemde mensen die aan MIJN BABY plukken nee doe maar niet aub!! Dit was zo stressvol voor mij ik ben helemaal gesloopt! 

Morgen hebben we weer een verjaardag maar dan is er alleen maar familie gelukkig! Gewoon mensen om ons heen wie ik vertrouw en van hou dan kan ik ook met een gerust hart genieten van het feestje.

Sorry voor het frustratie gebrul en de overmatige uitroeptekens!! Maar ik hoop dat ik niet als enige er zo over denk en is dat wel tja dan is dat zo zo ervaar en voel ik me nou eenmaal hihi weltrusten xxx

 

7 jaar geleden

Wat fijn om te lezen dat meer mama's hetzelfde denken! En die tips die anderen geven oooooooooooo daar gaat soms mijn bloed ook wel van koken hoor! Ze doen net alsof ze beter zijn en alsof je het allemaal verkeerd doet... weet je als ik tips wil dan vraag ik er wel om soms wil je gewoon iets leuks delen bijv. Een foto waarop je kind iets nieuws heeft geleerd en dan gelijk dat moet je niet doen blablabla en je moet t zo doen...blablabla en ik doe t zo blablabla FIJN VOOR JE maar ik doe t zo ;-)

7 jaar geleden

Hoii Ik moest lachen toen ik dit las. Want ik ken je frustratie, als anderen zich met jou kind bemoeien. Aangezien ik jong ben denkt iedereen maar dat ik niet weet hoe ik kinderen moet opvoeden. Ik krijg ook om de haverklap tips etc. En dan wil je idd heel vaak schreeuwen BEMOEI NIET! Maar ik denk idd dat er meer moeders zijn met dat idee. Gewoon tot 1000 tellen en dan komt het goed! Groetjes!

7 jaar geleden

Je klinkt als een vriendinnetje van mij en als iemand die ik had willen zijn. :) Heerlijk om te lezen en al je emoties erbij. En je hebt hartstikke gelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bemoei je met je kippen en blijf met je tengels van mijn kind af. Er zouden van die pakjes of slabbetje moeten zijn. :)

7 jaar geleden

Ik begrijp je volkomen. Mijn mannetje was bij de geboorte behoorlijk klein en na een paar maandjes begon hij lekker babyvet te krijgen, niet dik ofzo want hij zat nog ver onder zijn lijn qua gewicht, maar gewoon baby wangetjes enzo en toen kreeg ik van mijn schoonmoeder ook steeds van die opmerkingen van zo Hollands welvaren, oh hij heeft wel dikke beentjes....enzovoorts. Ze bedoeld het waarschijnlijk niet lelijk, maar heb wel ontzettend veel moeite gehad om niet uit mijn vel te springen. En het voelt alsof je je dan ook nog moet verdedigen, terwijl een baby/dreumes hoort wat "spekkies" te hebben en als het consultatie bureau niet zegt dat je echt moet opletten omdat je kind echt te dik wordt is er helemaal niets aan de hand. Ik vind het echt ongepast dat mensen zulke opmerkingen maken