Snap
  • Mama
  • newborn
  • mamaplaatscollab
  • Rowenta
  • rowentaflex
  • Flexibelesteelstofzuiger

Flexibele uitkomst: huishouden doen met een newborn kan prima zo!

Herkenbaar? Een baby die nergens wil slapen behalve op jou? Of hoe klinkt dit? Een volledig ontploft huis? Daily mother struggles!

Ik draag Félipa veel in de draagdoek, zo heb ik in ieder geval mijn handen vrij om iets te doen en heeft zij wat ze wil: mij ;)

Een nadeel van de draagdoek is alleen dat je niet super flexibel bent. Elke dag doe ik dus minder dan dat ik gepland had. Bukken is namelijk niet ideaal dan gaat haar hoofdje naar achter plus voor je rug is dat ook niet alles.

Maar nu heb ik de uitkomst! Met mijn nieuwe stofzuiger van Rowenta, de X-Force Flex 11.60, kan ik toch mijn ontplofte huis een beetje aan kant maken, zonder dat zij daar last van heeft. Ten eerste hoef ik niet te bukken om hem te pakken, gewoon, hop, uit het laadstation halen. Ten tweede zit ik niet met een draad te sukkelen die aan de stofzuiger vasthangt en ten derde hoef ik niet bukken om onder de bank/box of tv meubel te stofzuigen dankzij de flex stand. Ideaal!

Daarnaast heeft deze flexibele krachtpatser nog veel andere leuke features:

Wanneer de kinderen op bed liggen in de avond kun je gemakkelijk stofzuigen door de LED verlichting in de zuigmond. Bijkomend voordeel van in de avond stofzuigen: je weet je in ieder geval zeker dat je huis niet na 5 minuten weer vuil is ;)Er zit een boost trigger op voor extra zuigkracht bijvoorbeeld op het tapijt of wanneer er weer ergens een hoopje zand verzameld ligtBelangrijk voor de mensen met huisdieren zoals ik: er worden verschillende accessoires meegeleverd om niet alleen de vloer schoon te maken, maar ook andere oppervlakken: bijvoorbeeld een brush om dierenharen te verwijderen of een speciale meubelzuigmond.De stofzuiger heeft een erg makkelijk controledisplay, waarmee je onder andere de zuigkracht kunt bedienen.Daarnaast heeft hij een handige Stop&Go stand, waarmee je de zuigmond en steel van de stofzuiger rechtop kunt laten staan als je tussendoor met de kruimelzuiger andere oppervlakken dan de vloer wilt stofzuigen.Inderdaad je leest het goed, het is ook een kruimelzuiger en stofzuiger in 1. Ideaal voor de meubels en tafels die vol stof en kruimels liggen.

Wisten jullie dat De X-Force Flex 11.60 is uitgeroepen tot ‘gekozen product van het jaar 2021’? En ik snap waarom! Het heeft mijn leven toch al makkelijker gemaakt en vooral mijn huis netter.

Voor de twijfelaars Rowenta heeft nu een 90 dagen proefgarantie en €100 cashback actie op de X-Force Flex 11.60 dus go go go. Meer info: www.rowenta.nl/promoties

2 jaar geleden

Ziet er heel chill uit zo! Lekker bij mama en jij gas geven :)

3 jaar geleden

Een tip. Doe een spuugdoekje (badstof) oprollen om een soort nekrand te maken en meer ondersteuning te bieden. En ze mav hoger zitten met haar knietjes: m / kikker houding en bol rugje.