Snap
  • Mama

First mamaswap (2.0)

Na tig keer met het pakket zachtjes geschud te hebben, denkende dat ik op die manier vast kon raden wat er in zat, was het eindelijk zover!

Ondanks dat ik eerst wat twijfelde om mee te doen ben ik nu superblij dat ik het toch gedaan heb! Voor de mensen die nog niet weten wat een Mamaswap is: Na het aanmelden via mamaplaats krijg je een mail toegestuurd met daarin een aantal vragen over jezelf en je gezin en dit deden andere moeders die meededen natuurlijk ook. Wanneer de aanmeldingen binnen zijn wordt iedereen aan een andere moeder gekoppeld en krijgen dan de vragenlijst, met antwoorden,  van de ander. Door dit te lezen kun je een beeld vormen van de ander en kun je inschatten wat voor cadeautjes de ander leuk zal vinden! De afspraak was dat we 26 mei uit zouden pakken maar (lucky for us) waren alle pakketten er al een dag eerder dus smokkelden we er mooi een dag afwachten vanaf!

Meneer en ik waren wat later thuis, dus stond ik inmiddels te stuiteren van enthousiasme toen ik alle foto's van de andere pakketten voorbij zag komen! Bij binnenkomst heb ik Jay dan ook meteen aan het werk gezet om de doos uit te pakken!

In mijn enthousiasme ben ik dan ook vergeten een foto te maken van de mooie verpakkingen, maar ik kan jullie vertellen dat ze er echt héél erg mooi uitzagen! 

En wat lag er helemaal bovenop? Het eerste cadeautje voor meneer! Nou, toen begon hij het wel heel leuk te vinden!

Volgens mij dacht Jayson even dat alles voor hem was want ineens begon hij alle cadeautjes te stapelen in zijn speelhoekje en kreeg ik een strenge blik toegeworpen toen ik een cadeautje voor mezelf pakte. Well excuse me!

 

Meneer heeft nog even gezellig zitten spelen met zijn nieuwe politiewagentje en vliegtuigje. Voordat ik de cd met slaapliedjes uit het pakket voor hem opkon zetten lag hij al heerlijk te tukken, dus van dat cadeautje gaan we vandaag pas genieten!

Zelf ben ik ook verschrikkelijk verwend met een mooi potje met allemaal (roze) briefjes met positieve woorden en leuke dingen om samen te doen! Nog een schattige pot met daarin heerlijke tutspulletjes (héérlijk vind ik dat, als ijdeltuitje zijnde), een geweldige statement ketting in één van mijn lievelingskleuren (koraal, en dat had ik nog niet eens in de vragenlijst gezet), heerlijke honing truffeltjes, een cute fotolijstje, een mooie roze veer-pen en last but not least een fotoshoot door haar supergetalenteerde moeder! 

Dankjewel lieve Loes! Je hebt zo je best gedaan! We zijn heel blij met al die verwennerijen!

 

7 jaar geleden

zeer geslaagde eerste swap dus! :D geweldige ketting! Je hele pakket was top trouwens! Je hebt het zker getroffen met jeswapmaatje! :D

7 jaar geleden

OMG zie je leuke blog nu pas!!! :O Ben echt mega blij dat jij er zo blij mee bent!! You deserve it! XXX

7 jaar geleden

Jaa ik doe weer mee :D

7 jaar geleden

Jaa! Echt leuk! Het leek wel kerst ;) het ligt er een beetje aan hoe ik tegen die tijd zit op financieel gebied, maar als het aan mij ligt doe ik wel weer mee! Jij ook??