Snap
  • Mama
  • Puberen
  • alleenstaand
  • #add

Ff voorstellen

In het veleden heb ik vaak dingen van me af geschreven.  Het lijkt me leuk deze verhalen zo nu en dan te gaan delen. De nickname BADkamer is bedacht door mijn dochters: onze eerste letters van de voornamen en kamer er aan vast omdat ik wil gaan schrijven over onze ruimte samen. Onze "kamer".

Mijn leven met mijn twee pubermeisjes. Want wat maakt een mama van 2 puberende tieners nou zoal mee op een dag? En, hoe gaan wij nou eigenlijk om met het feit dat hun papa geen invulling meer wilde/kon geven in hun leven? Maar ook; wat maakt een huishouden met een kind met ADD zo uitdagend maar oh zo leuk? Mijn leven als alleenstaande moeder. Ik blijf alleenstaande toch maar een rotwoord vinden. Want alleen ben ik nooit. Ik doe het samen met mijn meiden. Mijn superhelden. Mijn vrienden en familie en sinds kort heb ik een lieve vent. Dus alleen; NOOIT.

Zelf ben ik net 34 geworden. Mijn oudste dochter B van net 12 gaat volgende week naar de middelbare school en mijn jongste dochter D van 10 gaat naar groep 8.  Erg spannend weer een nieuwe periode. Weg basisschool en hallo nieuwe fase van beugelbekkies, make-up, menstruatie, vriendjes en liefdesverdriet. Ik heb er zin in!