Snap
  • Mama
  • huishouden
  • parfums
  • zomerkleding
  • Momlife
  • wasmand

Feels like summer ๐Ÿ‹๐ŸŒป

Heerlijk struinen door de stad in mijn favoriete zomerjurk. Genieten van de geurende bloemetjes- de tijd samen en elkaar. Het is ZOMER!

In de zomer draag ik het liefst jurkjes, lekker luchtig en zit altijd goed. En als je me een beetje kent weet je dat ik dol ben op beige en pastels. Voor Youp trouwens ook. En dat is dus niet altijd handig met een dreumes. Limonade, aardbeien, ijsjes elke vlek krijg ik er uit dankzij de was instructies die ik van mijn moeder heb meegekregen. (Thanks mam) Maarโ€ฆ een lekkere geur vind ik minstens zo belangrijk.

Okรฉ als je over wasgoed begint te schrijven weet je dat het degelijke leven echt aan is, maar ik ga gewoon heel goed op frisse schone was ๐Ÿงบ๐Ÿค Ik gebruikte altijd wasverzachter en niet perse om de was zachter te maken maar puur om de geur. Toen ontdekte ik @wasparfum Ik gebruikte het al een tijdje voor ons beddengoed maar inmiddels doe ik een paar druppeltjes bij elke was. Het hele huis ruikt erna als de was hangt te drogen. LOVE IT! En de geur blijft ook echt heel lang hangen. Wat top is- wanneer je je koffer op vakantie uitpakt en je kleren dus nog steeds lekker ruiken. En wat nog een pluspunt is: Het laat geen vettig laagje achter en dat is dus ook echt veel beter voor het behoud van je wasmachine.

De geur โ€œDiamante ylang-ylangโ€ is mijn zomer favoriet! Voor Youp zijn kleertjes ben ik helemaal fan van โ€œDolceโ€๐Ÿงธeen heerlijk zachte poederachtige geur.

Wat trouwens ook heerlijk is om een paar druppeltjes in het filter van je stofzuiger te doen. Of maak je eigen parfum spray en spuit dat op je gordijnen.

Zoals je leest- ik ben mega fan van dit product! En was dus ook heel blij dat ik deze (voor mij nieuwe) geuren mocht proberen. Ben jij ook nieuwsgierig en wil je dit product ook eens proberen? Ze hebben leuke proefpakketjes met verschillende geuren. Zo kan je jouw favoriet kiezen en hoef je niet meteen een hele flacon te kopen.

Ik wens je een hele fijne zonnig geurende zomer. Enjoy! โ˜€๏ธ๐ŸŒพ

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Anne?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.