Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • Muursticker
  • kindermeubel
  • meubels
  • inrichten

Fashion For Home

Fashion For Home biedt mooie design meubels aan voor een fijne prijs, die ook nog eens hartstikke leuk voor de kleine zijn.

Als mama en papa ben je continu met de veiligheid van de kleine bezig. Natuurlijk probeer je een veilige thuishaven te creëren. Draden wegwerken, stopcontacten afdekken, traphekjes plaatsen en een plekje waar ze lekker kunnen spelen. Kun je dit alles er ook nog eens mooi uit laten zien? Fashion For Home biedt mooie design meubels aan voor een fijne prijs, die ook nog eens hartstikke leuk voor de kleine zijn.


Fashion For Home

Fashion For Home houdt van design en zij streven ernaar om de design meubels zo betaalbaar mogelijk te houden. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment aan meubels en als je twijfelt, vind je er voor inspiratie leuke interieur ideeën.


Mini bureau

Het speelhoekje maak je af met het Mini bureau. Zeer handig als je bijvoorbeeld niet zo veel ruimte hebt, want deze kan heel makkelijk ingeklapt worden in de vorm van een kubus. Hierdoor zijn meteen ook alle tekenspullen netjes opgeruimd!


Zitzak relax ring

Wat erg gezellig staat in de huiskamer is de Zitzak relax ring, plof samen met de kleine lekker neer na een dag lang spelen en leuke dingen doen. De Zitzak relax ring is uitgevoerd in textielleer.


Schoenenrek Set Shoe Tree Z

Het is een heel gezellig gezicht schoenen van het hele gezin op een rij in de hal. Maar het staat niet erg mooi en elke ochtend struikel je over dezelfde schoen van jouw zoontje of dochtertje. De oplossing is de Schoenenrek Set Shoe Tree. De paarse onderdelen kun je er uithalen en de schoenen erin plaatsen. Zo creëer je meer ruimte en het staat zeer stijlvol.

Neem een kijkje op de site van Fashion For Home en en maak van je huis, een stijlvol en fijne woonomgeving voor jou en jouw kind!