Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Facebook voor mama's. I'm Hooked.

Sinds kort ben ik ook druk op Facebook. Voorheen moest ik allemaal niets hebben van de hype rondom Facebook, Hyves en Twitter. Maar voor de webshop werd mij geadviseerd om toch maar een Facebook account te hebben. Een beetje webshop heeft op zijn minst de "Vind Ik Leuk" button op zijn site staan. Een knop zodat men direct al zijn of haar volgers op de hoogte kan brengen via Twitter en de aloude bekende in Nederland, nog steeds populaire Hyves.

Ik koos ervoor om een Facebook account te openen. Na een hele middag proberen en rommelen is het me dan uiteindelijk gelukt om een account te openen. Ik koos voor een gewoon account zoals de meeste mensen hebben en voor de webshop een speciale pagina, waarop mensen kunnen kijken, klikken en wij als webshop de vrienden kunnen informeren.

Na enkele maanden verder te zijn nu, moet ik toch eerlijk toegeven. I'M HOOKED, totaal verslaafd aan Facebook, ik moet iedere dag even kijken. Welke vriendin heeft wat meegemaakt vandaag. Bevriende webshops schrijven over hun ervaringen en ook wij posten met enige regelmaat fotootjes van nieuwe items. Nooit verwacht dat ik dit zo gingen volgen.

Het Hyves tijdperk is compleet langs me heengegaan, ik ben niet verslaafd aan Wordfeud maar op Facebook breng ik per dag toch een aardige tijd door.  En onlangs hebben we ook een winactie gecreërd. Onder iedere 10 nieuwe likes (dat zijn dus de mensen die op "vind ik leuk" hebben geklikt via onze www.facebook.com/dreumesenzo) verloten wij een setje haarspeldjes. Gratis verstuurd en hartstikke hip.

Ik ben benieuwd of er nog meer mama's zo verslaafd zijn aan Facebook, laat eens een berichtje achter.

11 jaar geleden

ik kijk 100 keer op n dag op me fb via me telefoon ja handig zn app maar niet als je niet verslaafd wilt worden, en de app er afgooien lukt gewoon echt niet... maaaaar fb is wel weer leuk voor mijn oma en ouders zo krijgen ze 100 km verderop toch nog veel leuke dingen mee over hun (achter)kleinkind. want ja mijn oma van 77 is ook verslaafd aan fb en mijn vader ook!!! hoe gweldig is dat haha me oma van 77 op fb ideaaaaaal!!! i love it

11 jaar geleden

Ja, ook ik ben verslaafd. s' Morgens kijk ik snel even of er nog wat gebeurd is met mijn fb vrienden. En tussendoor doe ik steeds even de laptop open voor een update:-) En ik zet er natuurlijk geregeld foto's op van de kids en onze huisdieren. Waar ik dan altijd weer leuke reacties op krijg. Sinds kort ben ik ook lid van een verkoopsite op Facebook, speciaal voor mensen bij mij in het dorp. Daar heb ik al heel wat verkocht en ook gekocht voor de kinderen.

11 jaar geleden

Hier ook een fb/ hyves verslaafde. En zeker nu ik al dat moois van mijn dochter kan delen.

11 jaar geleden

Ja hoor, hier nog een verslaafde! Inderdaad, elke dag even kijken wat een ander mee gemaakt heeft. Ideaal om zo van alles en iedereen op de hoogte te blijven!!