Snap
  • Mama
  • Nieuws

facebook gebrabbel!!

Die eeuwige vraag waarom zien we niks voorbij komen op facebook???????

toen ik vorrige jaar zwanger was en ik op een reunie kwam werd er gevraacht waarom wisten wij dat niet? We zagen niks op facebook? Ik antwoorden meestal snel met tjah geen behoefte aan maar zodra de kleine er is komt het goed.

Zo gezecht zo gedaan eind oktober plaatste ik een foto van onze kleine meid maar daar bleef het voor mij wel bij. Soms zag ik me meisje voor bij komen vooral bij mij broertje die heel erg trots was maar bij mij nee nog steeds niet.

Toen kwam het geleuter over wat facebook wel en niet zou kunnen gebruiken voor derde dus ik zette nog niks op facebook.

Nu wonen er best veel bekende een stukkie bij me van daan dus die zien mijn meisje niet maar vind ik dat belangrijk? Neuh nie echt!! Zolang onze familie der maar zien is het goed.

Zo kreeg ik vanavond dus weer de vraag: wil je fotod posten want we zijn toch wel benieuwd? Nou nee ik wil je wel een berichtje sturen maar een foto van me meisje zet ik niet op facebook wij hebben er echt voor gekozen om dat niet te doen en dat is onze keus en die keus komt van mijn kant vooral omdat ik niet elke dag iets neer zet of zin heb om elke keer te lezen wat net dat ene kindje doet op een dag. Straks als ze pubers zijn lopen we te zeuren ow je buik staat op facebook dat wil ik niet hebben dus ga ik nu toch ook geen fotos er op zetten van de kleine.

Maar ik laat iedereen zijn ding doen en accepteer wat ze doen maar ik ben zo niet sorry 

Wil je iets weten bel me of kom langs dat is veel gezelliger met een bak koffie en de kids kunnen veel leuker spelen samen

9 jaar geleden

Ik heb hetzelfde als jou gedaan. Denk echt na voordat ik fotos post op Facebook. je weet maar nooit... toch? mensen die iets van je willen weten kunnen dat ook rechtstreekm vragen. Het hoeft allemaal niet via t Internet.

9 jaar geleden

Belachelijk hè, alsof je niet om je kind zou geven als je hem nooit op Facebook zet! En inderdaad, degene die echt belangrijk voor je zijn, krijgen toch wel alle hoogtepunten van je kleintje mee ;)

9 jaar geleden

Ja daar heb je zeker wel gelijk in! Ik doe het meestal wel, puur omdat ik ook familie in het buitenland heb. Wel heb ik alleen naasten familie en goede vriendin in mijn facebook lijst. Dus mensen die ik 5 jaar geleden heb leren kennen bij een cursus en niet meer spreek die voeg ik niet toe. Ieder zo zijn eigen ding helemaal prima :)