Snap
  • rust
  • #tijdvooronszelf
  • #tijdvoorjezelf
  • moeder
  • Mama
  • meisje
  • dochter
  • #moederdochterrelatie
  • Relatie
  • #papa

Even wat rust…

Gezelligheid en tijd samen doorbrengen

Even wat rust? Hoor ik mezelf denken, maar ja, even wat rust.

December was niet helemaal wat we verwacht hadden.

Ineens te horen gekregen dat mijn opa, een echte boer die altijd zo hard aan het werk is en lekker buiten is, ongeneselijk ziek is..

Wie had dit nou verwacht? Niemand. Ook nog mijn vader die weer geopereerd moet worden na het gevolg van kanker (5jaar geleden), wat overigens helemaal weg is, maar wel een nasleep van dingen die toen die tijd verkeerd gegaan zijn waardoor die nu toch weer onder het mes moet. Mijn andere opa waarvan we al een keer afscheid genomen hebben, waarna die er toch weer helemaal bovenop kwam (wat ook niemand verwacht had), maar toch weer ziek geworden is en verward waardoor die zelfs z’n brood uit het raam gooit.

En zoals bij velen voorkomt.. een relatie dat niet altijd lekker loopt.

Ook ben ik net weer begonnen met werken en probeer ik alle ballen hoor te houden, tot afgelopen weekend. De emmer liep over en ik kan het allemaal even niet meer op een rijtje zetten.

Er moest even tijd voor ons zelf komen en die is nu. Ik kom even tot rust bij mijn ouders samen met mijn dochtertje. Ook iets dat soms moet gebeuren en wanneer je toch even egoïstisch moet zijn en aan jezelf moet denken.

Natuurlijk houden haar papa en ik nog zoveel van elkaar en dat is juist de reden dat we elkaar even de ruimte geven. Hij was zoveel aan het werk en ik had zoveel dingen aan mijn hoofd waardoor je veel langs elkaar heen leeft.

Dus nu gewoon even rust..

Gister gezellig met een vriendin en haar zoontje samen de stad in geweest en vooral lekker tijd samen doorbrengen en genieten.

Ohja, mijn opa (die ongeneeslijk ziek is) en oma zijn vandaag 26 jaar getrouwd. Vanavond dus extra samen genieten met elkaar en wat lekkers eten.

Aankomende week wordt onze Lori alweer 2 jaar. We hebben een leuke dag gepland om dat met z’n allen te vieren!

Wat kan het moederschap soms best zwaar zijn, en vooral wanneer er in een maand zoveel dingen bij komen kijken dat je door de bomen het bos even niet meer ziet..

Ik wil ook weer heel graag samen zijn met ons gezin maar voor is dit eventjes fijn voor wat rust.

Iemand tips hoe je hier het beste mee om kan gaan? ❤️

Benieuwd naar ons leven? Kijk dan even op mijn Instagram @moisepostma

1 jaar geleden

Me-time & rust is soms zo belangrijk!

1 jaar geleden

Goede beslissing om rust te nemen!

1 jaar geleden

Goed dat je aan jezelf denkt. Dat is soms ook nodig om een goede moeder te kunnen zijn. Praat erover met iemand die je vertrouwt en vraag af en toe een beetje hulp zodat je zelf wat lucht krijgt. Zet hem op meid 💪🏽🤗

1 jaar geleden

Goed dat je je rust neemt, denk aan jezelf en je dochtertje❤️