Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Even wat anders

We gaan over een paar weken op vakantie, heerlijk en ontzettend veel zin in. Zin in zon, relaxen en genieten. Wat anders als de hectiek van het afgelopen jaar en het heerlijke voorjaarsweer wat we de afgelopen weken hebben gehad. Ahum, proef je het sarcasme?

Maar dit jaar op vakantie is anders als alle voorgaande jaren. Dit jaar gaat ons zoontje mee, een vrolijke  baby van 7 maanden oud. Dat is andere koek, wij zijn allebei zo'n 25 jaar gewend om alleen, als stel of met vrienden op vakantie te gaan. Hapsnap een last-minute boeken, snel een tasje of koffertje inpakken en als blijkt dat je op de bestemming iets mist is het toch zo gekocht. Nee, dit jaar gaan we naar Zuid-Frankrijk, in een sta-caravan (ikzelf ben nog nooit in mijn leven op een camping geweest) op een vakantiepark/camping. Met de auto. Waar ik vroeger op een vrijdagavond kon besluiten laten we naar Parijs gaan, en dan wel zien wat ik meenam, moet er nu wel echt ff een lijstje gemaakt worden .. want je kan bepaalde zaken toch echt niet vergeten .. En hoe krijg je het allemaal in de auto? Wauw, respect voor al die die dit al jaren doen. Ik heb mijn lijstje iig klaar en ga de laatste spulletjes nog aanschaffen om dan te starten met het project "Krijg alles maar in de auto". Fijne vakantie!

10 jaar geleden

Idd hier hebben we ook zitten dubben welke wagen nou mee moest. M'n zoontje kan nog niet erg goed zelfstandig zitten, maar gelukkig kan de buggy volledig in ligstand. Dus die gaat mee, want voor de wandelwagen is er echt geen plek meer in de auto. ;-)

10 jaar geleden

Yep, je moet opeens aan heel veel meer denken...welke buggy/wagen? ik zat nog wat in de stress met flesvoeding e.d. ....(met thermoskan, zelf meegenomen waterkoker en paar blikken voeding heb ikt gered) vergeet dingetjes als ID kaart, RS poeder, thermometer, adressen van ziekenhuizen/doktoren of apotheek in de buurt van vakantielocatie... ook zorgde ik altijd voor flessenwater en niet uit kraan...

10 jaar geleden

Ha,ha, veel succes en een hele fijne vakantie alvast! Herkenbaar, hoor. Nu mijn meiden 4 en 6 zijn, zijn deze dingen allemaal wel een stuk gemakkelijker.

10 jaar geleden

hahaha, lijkt me verstandig ja!