Snap
  • Mama

Even voorstellen... Wie zijn wij?

Even voorstellen. In deze eerste Blog zal ik ons gezin introduceren. Volgen jullie ons mee?

Hallo allemaal,

Welkom bij onze eerste blog.

Ik ben een moeder van 35 jaar, ik doe vrijwilligerswerk met kinderen en woon samen met mijn lieve vriend tevens papa van mijn twee prachtige jongens van net 3 en bijna 5 jaar. Inmiddels ben ik bijna 34 weken zwanger van ons derde wonder. En een wonder dat is het..

Helaas ging het zwanger worden bij ons niet vanzelf want ik ben eind 2011 gediagnostiseerd met ernstige, uitgebreide Endometriose waarbij mijn eierstokken elkaar tegenwoordig kusjes kunnen geven door de verklevingen.

In mei 2012 kwam ons eerste IVF wonder na een ingeleide zwangerschap (zwangerschapssuiker) met 38,5 wkn ter wereld. Een heerlijk knulletje met gitzwarte haartjes en een dop neus.

De tweede Zwangerschap (ook gelijk de 1e IVF poging) ging helaas niet zo voorspoedig als gepland. Met de 20 weken echo zagen ze dat beide nieren extreem groot waren en een hele verdrietige tijd brak aan. Hier over na de geboorte van ons derde wonder meer.

Na twee mislukte Cryo terugplaatsingen en weer een IVF poging waarvan het eerste eitje wel bleef plakken ben ik nu zwanger van ons derde wonder. Spannend en we kijken er enorm naar uit.

Volgen jullie ons verhaal mee? 

7 jaar geleden

Super leuk!!! Dank je wel.

7 jaar geleden

Dank je wel:-)

7 jaar geleden

Super leuk en origineel om als familie dit aan te pakken, ik ben fan!

7 jaar geleden

Bijzonder dat jullie nog een kindje mogen verwelkomen.. gefeliciteerd!! Geniet van de laatste weekjes!