Snap

Even voorstellen, mijn gezinnetje.

Hierbij mijn allereerste blog op Mamaplaats. Een blog waarin ik mijn gezin voorstel.

Wie zijn wij?

Ik ben een jonge alleenstaande mama van een geweldige peuter. Vroeger was ik precies hetzelfde zoals peuter nu is, druk en energiek. Peuter is hoog sensitief iets waar we samen zo luchtig mogelijk mee om gaan zodat peuter zich niet bestempeld voelt maar gewoon peuter kan zijn zoals elk ander kindje.

Ik wil zijn blogs redelijk anoniem schrijven zodat ik mijn verhaal kwijt kan zonder dat bekenden weten hoe het precies allemaal zit. Daarom geen leeftijden of namen van mij en peuter. Peuter zal ik in mijn Blogs gewoon Peuter noemen.

Peuter en ik zijn sinds het begin samen. We hebben geen contact met de papa van peuter maar staan er wel voor open. Ik vind namelijk dat peuter recht heeft op een vader, net zoals alle andere kindjes (mits dit goed is voor het kindje zelf).

Mijn nummer 1!

Peuter staat bij mij op nummer 1 en dit zal zo blijven. Ik probeer alles te doen wat ik kan voor peuter. Het welzijn en het geluk van peuter staan bovenaan al het andere weikt hier voor.

Ik probeer mijn uiterste best te doen om peuter de beste toekomst de bieden die ik maar kan bieden. 

Mijn gezondheid.

Ik ben er pas achter gekomen dat het met mijn gezondheid niet helemaal goed zit. Hoe het allemaal precies zit moet ik zelf nog achter komen maar wat ik nu weet is dat mijn hart niet helemaal werkt zoals hij zou moeten werken. Binnenkort voor onderzoek naar het ziekenhuis en dan weet ik hopelijk meer. Maar meer hierover in een ander blog.

Werk/financiën.

Ik werk momenteel met een 0 uren contract. Hierdoor ben ik niet verzekerd van werk en een (vast) inkomen. Iets wat ik graag zie veranderen en waar ik ook hard aan ga werken.

Financieel sta ik er slecht voor of beter gezegd heel slecht. Dit is negatieve factor in mijn leven en hier wil ik graag een positieve factor van maken. Hoe ik dit wil gaan doen lees je in een ander blog. 

Blogs op Mamaplaats.

Mijn blogs op Mamaplaats zullen gaan over het dagelijks leven, mijn financiën en gezondheid.

Ik wil proberen een paar keer per week een blog te plaatsen.  

Tot zover mijn eerste blog!

XX