Snap
  • Mama

Even voorstellen ik ben...

Jong moeder worden. Thuiswonend, hoe vertel je dit aan je ouders? .

Oké, daar gaan we dan. Mijn eerste blog!

Ik heb wel eens vaker met ouderwetse pen en papier gezeten maar het is zoveel, en zo uiteenlopend dat bloggen misschien een begin kan zijn van iets heel leuks!

Beginnen bij het begin, 10 jaar geleden. Ik was 17 jaar oud en alleen maar gefocust op werken in de horeca om daarna met z'n allen gezellig de kroeg in te duiken. Vriendjes stonden op dat moment op een laag pitje, want ik wou wat van mijn toekomst maken. Al had ik wel de nodige vriendjes gehad hoor.

We gingen altijd uit in dezelfde discotheek. Ineens trof ik 2 oude schoolvriendinnen en we stonden gezellig te kletsen. Tot ik eens goed bij hun in het groepje rond keek met wie ze op stap waren... En daar zat ie dan, mijn droomprins! Ik had al een slokje te veel op en durfde hierdoor wel op hem af te stappen.

We raakten aan de praat en dansten samen. We wisselden nog geen nummers uit, dat volgde het weekend er na. We zagen elkaar ruim 6 weken alleen in het weekend in die discotheek en belde elkaar veel. Toen besloten we dat we elkaar ook buiten de de discotheek om (nuchter) wilde zien!

De klik tussen ons was groot en waren onwijs veel bij elkaar. We genoten van het leven en konden alles samen aan. En dan ineens.... één dag na het uitgaan voelde ik mij niet goed, gaf veel over en was erg vermoeid.

Dit was geen kater, dit voelde 'anders '. Mijn vriend heeft toen een zwangerschapstest gehaald omdat ik ook 2 weken overtijd was.

Uren heb ik met dat tasje op de bank gelegen, bang om hem open te doen en de test te gaan doen. M'n vriend gaf met tikjes en kleine duwtjes aan dat ik het moest gaan doen. We zaten op de bank bij m'n schoonmoeder dus konden niet echt hardop praten vandaar.

Met het tasje in m'n hand liep ik vol spanning naar boven om hem daar uit te pakken. Ik liep ermee in m'n mouw naast beneden om naar het toilet te gaan. Ik doe m'n ding en loop snel weer na boven, waar m'n vriend al zit te wachten. We hoefde geen minuten te wachten op resultaat: want op het moment dat ik de test uit m'n mouw haalde stonden er al 2 onwijs duidelijke strepen in de vakjes.

Ik was 18, hij 22. Beiden wonende bij onze ouders. Wat nu? Wij waren zo verliefd en waren echt blij met deze zwangerschap. Maar hoe vertel je dit aan je ouders? 

Wil je weten hoe dit afloopt?

Lees dan binnenkort deel 2!

6 jaar geleden

Ik ben benieuwd hoe het verder gaat!

6 jaar geleden

Wat leuk dumjum.. heb ondertussen weer een nieuw blog geschreven

6 jaar geleden

OCh wat spannend! Ik ga je volgen :)