Snap
  • Mama
  • voorstellen
  • gezinmetveel
  • genderdysfoor

Even voorstellen dit zijn wij!!! Tadaaa..

Hi Allemaal,

Hier ben ik dan, lang getwijfeld toch gedaan. Een mamaplaats account. Dus nu is het zover, even voorstellen. 

Ik ben Britta 30 jaar moeder van 3 jongens 1 meisje, inverwachting van een jongen en bonus moeder van nog een meid. Getrouwd met Pascal 35 jaar. 

Nou zou je zeggen leuk zn gezin, dat is het zeker..!! Meer dan leuk.. Zoals op de gezinsfoto is te zien bestaat deze nog uit 4 jongens en 1 meisje.. 

En dat verklaard meteen waarom ik denk ik toch overstag ben gegaan voor een mamaplaats account, ik heb iets te delen, ik heb namelijk de meest leuke kinderen (je bent tenslotte moeder) maar een in het bijzonder, mijn dochter is namelijk een zogenoemd "genderkindje" of wel een piemel aan het verkeerde lichaam zoals de kids hier zeggen.. 

 Hier over is snel meer te lezen.. Want ik ben ontzettend benieuwd naar tips, meningen en wellicht gedeelde zorgen..