Snap
  • Mama

Even voorstellen, dit is Daphne

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komen de periode per blog tienermoeders voor stellen

------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn naam is Daphne. Ik ben nu 23jr jong. Ik ben moeder van een prachtige dochter van 4jr. Haar naam is Kyshaira. Het was zeker niet gepland, want de vader en ik waren niet meer samen. Ik woon op mezelf sinds ik 37 weken zwanger was.

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was dacht ik oh nee wat nu? Ik ben zo jong, want ik was pas 18 en 19 toen ik mijn kind kreeg. Ik was bezig met een niveau 2 opleiding toen ik zwanger. Ik was bijna klaar ermee, maar ik mocht helaas niet op stage omdat ze bang waren dat ik het niet zou volhouden. Ik besloot na 2mnd na mijn bevalling verder te gaan met mijn opleiding. Thank god heb ik mijn niveau 2 diploma succesvol behaald. Daarna ben ik met niveau 3 begonnen. Ik zat in leerjaar 2 en er werd mij toen verteld dat ik niveau 4 versneld mocht gaan doen. Met heel veel struggles, tranen en slapeloze nachten heb ik mijn niveau 4 diploma behaald. NEVER GIVE UP ON YOUR DREAMS!

Mijn leven als moeder is soms wat hectisch, maar ik heb een dochtertje die mij altijd laat lachen en die mij de kracht en energie geeft om verder te gaan.

Moederschap is het beste dat je kan overkomen. Je moet er mentaal en lichamelijk klaar voor zijn. Veel mensen praten negatief over tienermoeder zijn. Dat het je pubertijd afpakt of dat je niet uit kan gaan net als een " normale " tiener. NO WAY! Bewijs een ieder die dat weleens tegen jou heeft gezegd dat het helemaal niet zo is. Mijn advies: Be a great mom to your kid(s), but don't forget to enjoy life too!

------------------------------------------------------------------------------------------------

8 jaar geleden

Zeker wel tiss maar net waar je tijd voor vrij maakt, want dat is ook belangerijk

8 jaar geleden

whaha dat is waar, ik denk dat iedere moeder ongeacht leeftijd gewoon moet kunnen genieten, ja toch? ;)