Snap
  • Mama
  • Lichamelijkebeperking
  • CP
  • cerebraleparese
  • kindmetbeperking

Even voorstellen CPmama

Wie ben ik en waarom begin ik deze blog.

Welkom op mijn blog, ik ben Nathalie en ben deze blog begonnen om dingen te delen die ik meemaak als moeder van een kind met cerebrale parese (cp).

Samen met mijn man Michel en onze twee zoontjes Maas (2,5) en Lenn (5 maanden) woon ik in Rosmalen. Maas is geboren met een hersenbeschadiging en een grote arachnoidale cyste in zijn hersenen. Hij heeft hierdoor een lichamelijke beperking.

Maas gaat twee ochtenden per week naar een therapeutisch peuterprogramma. Daar wordt hij begeleid door een revalidatieteam. Hij beweegt zich voort in zijn super coole rolstoel en is een heel vrolijk en slim mannetje.

Wij weten sinds 1,5 jaar dat Maas cp heeft. Wanneer je zo’n diagnose krijgt roept dat veel vragen en gevoelens bij je op. Als ouder van een kind met een beperking moet je vaak creatief zijn en denken in oplossingen. Ik merkte aan mezelf dat ik daarvoor veel op internet aan het zoeken was naar ervaringen van andere ouders.

In deze blog wil ik daarom gaan schrijven over hoe het leven is met een kind met cp en over dingen waar ik tegenaan loop of juist oplossingen die ons goed helpen. Hopelijk kan ik hiermee anderen inspireren.

Mocht je vragen voor me hebben mag je me altijd een berichtje sturen.

Liefs Nathalie

2 jaar geleden

Wat ben je toch een super mama ❤️