Snap
  • Mama
  • mama
  • voorstellen
  • babygirl
  • mommy
  • firstblog

Even voorstellen @by.robyn

Hi!

Een tijdje geleden ben ik door mamaplaats gevraagd om hier te komen schrijven. Ik heb er even over getwijfeld maar het kijkt me toch ook wel heel leuk. 

Ik ben Robyn. 29 jaar jong, mama van Lexi en vriendin van Rubin. We zijn al 12 jaar samen en onze dochter Lexi is nu 11 maanden oud, bijna 1 alweer!! Naast onze dochter hoort onze puggle Pip ook bij ons gezin.

Naast mama ben ik ook 3 dagen werkzaam voor het bouwbedrijf van mijn vriend en geef ik interieuradvies. 

Wij wonen in de gemeente Houten. Ons huis hebben wij voor het grootste deel zelf gebouwd. Het was eerst een monumentale boerderij maar deze is tijdens de renovatie helaas afgebrand. Hierna hebben wij het zoveel mogelijk in de oorspronkelijke stijl terug gebouwd. Hier kan ik mij op het gebied van interieur dan ook helemaal uitleven.

Op instagram geef ik al een kijkje in ons huis en leven (@by.robyn).