Snap
  • Mama
  • Nieuws

Even voorstellen aan jullie allemaal

In deze blog wil ik me in het kort even aan jullie voorstellen. Na deze blog volgt er snel nog 1!

Dag allemaal.

Ik wil me bij deze even kort aan jullie voorstellen. Ik ben romy(23 jaar), partner van mijn lieve vriend(26 jaar), en moeder van 2 prachtige dochters van 4 jaar en van 15 weekjes. Wij wonen met zijn 4tjes(eigenlijk meer met alle huisdieren erbij) in een mooi appartement. Sorry! Ik kan het niet laten de dieren toch even te noemen, dit mede omdat 1 van de soort dieren de grote hobby is van mijn vriend en ik hier dus soms tot aan het irritante aan toe mee geconfronteerd wordt. Naast ons wonen ook Silver en Diva bij ons (poezen) Spikey, daisy & spy (baardagamen) & tromgeroffel..... Bello, Obese, Chanel, Jasper & Fo Dit zijn waterschildpadden(westerse sierschildpadden). Hierdoor zit ik dus met een aquarium van 2 meter lang in ons appartement grrrr. Maar het is geven en nemen dus toe maar.

Mijn grote hobby heeft ook met dieren te maken: Paardrijden en doe dit dan ook elke zondag om even te ontluchten van het drukke leven met de kinderen. Wij zijn dus wel echte dierenliefhebbers.

En ik ben toch wel stiekem heel erg blij dat school maandag weer begint JOEPIE, feestje! oohoo haha. Ikzelf studeer dus en ben tussen mijn opleiding door bevallen van onze 2e dochter en ik moet dan ook over 1,5 week weer naar school toe. Heb er wel erg veel zin in na een half jaar thuis te zijn geweest. Aangezien mijn vriend ook al ruim een jaar werkloos is en wij dus echt 6 weken lang met zijn vieren thuis zijn geweest.  Door de werkloosheid zitten wij op dit moment al ruim een half jaar in de bijstand, wat erg lastig is af en toe. Dit omdat niet iedereen kan begrijpen hoe moeilijk dit soms kan zijn tot ze het zelf ooit meemaken dan pas zullen ze het begrijpen. Hier zal je zo nu en dan ook wel wat over lezen.

Maar ik ben van nature positief dus we blijven doorgaan en ik probeer te genieten van alle tijd die ik met mijn dochters heb, heerlijk! Zolang we maar gezond zijn!

Dit was het dan even voor nu.

Groetjes,

xx.