Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Even voorstellen

Hallo allemaal,

Hierbij mijn eerste blog. Ik zal mijzelf eerst even voorstellen ik ben Nance en ik ben 27 jaar en heb drie kids. De oudste is al bijna 7 (mei) Damian, dan komt Dean die is 3 (juni) en dan nog onze dochter Summer zij is 2 (augustus). 

Ik ben getrouwd met Rob op 7-7-07 prachtige datum toch?  Ik geef op het moment les als inval leerkracht op de basisscholen hier in de omgeving. Dit werkt erg prettig aangezien mijn man ploegendienst loopt. Op deze manier kan ik mijn dagen aanpassen aan zijn rooster en hoeven de kids nooit naar het kinderdagverblijf. De twee jongste gaan wel twee ochtenden in de week naar een peuterspeelzaal.

Mijn hobby's zijn vooral dingen ondernemen met de kinderen. Ik houd ervan om lekker met ze in de weer te zijn. Ook heb ik een verslaving dat zijn kinderkleren. Ik houd echt alle webshops en gewone winkels in de gaten of er nog wat leuks te shoppen is. Hiermee ben ik bijna dagelijks bezig van daar dat ik ook zeg dat het een verslaving is. Maar het bespaard een hoop geld en de kinderen zien er altijd super gaaf uit!

Ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld van mij hebben.

Tot de volgende keer!

10 jaar geleden

welkom!