Snap
  • Mama
  • zwangerschap
  • mama
  • kindje

Even voorstellen

Hallo, Ik ben Leanne en ben 23 jaar. Ik woon sinds een klein jaartje samen met mijn vriend. Ik ben in verwachting van ons eerste kindje. En ben uitgerekend op 19 april 2012.

We leven nu echt op een roze wolk, Maar dat was in het begin wel even anders. Dit kindje is namelijk niet gepland. Maar omdat ik aan de medicijnen heb gezeten, en er nog antibiotica kuur overheen kwam, was mijn pil niet meer betrouwbaar.

Ik had het al 2 x eerder aangegeven dat mijn menstruatie al 2 keer was uitgebleven, maar hier kon hij niet veel aan doen zei hij, toen ik later nog een keer heen ging om de zelfde klachten heeft hij een uitstrijkje laten doen, + nog wat testen en op soa en een infectie.

Dit bleek dus inderdaad een geval ik had een infectie, Hiervoor kreeg ik dus een antibiotica kuur boven op mijn medicijnen wat ik toen al had.  na die antibiotica kuur kreeg ik al vrij snel weer een menstruatie maar niet op de momenten waneer ik het zou moeten hebben.

Maar weer de arts gebeld wat we het beste konden doen, hij zei nu wachten met de pil, en als ik weer  mijn menstruatie kreeg dat ik dan weer met de pil moest beginnen, alleen kwam die menstruatie nooit. 3 of 4 wkn later maar weer met de zelfde klachten naar de arts toe, een urine test gedaan, en daar is uitgekomen dat ik zwanger ben. En nu op dit moment 11 weken en 3 dagen.

We zijn er nu heel blij mee en waren ook blij dat de echo op 30-09-2011 goed was, het hartje klopte goed, was al aardig in beweging.

En ik kan nu ook echt genieten van mijn zwangerschap.

12 jaar geleden

Welkom collega! Succes met je zwangerschap!

12 jaar geleden

Hoi Leanne! Welkom op Mamaplaats! Succes met bloggen en vergeet natuurlijk niet aan de leuke winacties mee te doen. En geniet van je zwangerschap! Groeten van het Mamaplaats team.